Tini Stoessel: “Violetta” je ikona, nešto što se teško zaboravlja!

Martina Stoessel vrlo aktivno promoviše svoju novu muziku, a u intervjuu za gvatemalski Public News, ona ističe da zaista ne pokušava da pobegne od “Violette”, svesna toga da je po tome mnogi i dalje prepoznaju.

Upitana direktno da li joj je teško zbog toga, ona odgovara, “Da, većina ljudi me zna po tome, iako ima i onih drugih. To je kao neki legendareni film koji niko ne zaboravlja, to je serija koja je obeležila toliko života, pa će je mnogi teško zaboraviti. Ja pokušavam da iskoristim iskustva iz ‘Violette’ koja je bila nešto jedinstveno, kako bih napredovala.”

Tini će se uskoro vratiti na televizijske ekrane zahvaljujući tome što će biti sudija u šou “La Voz Argentina”, a ona kaže da se raduje tome. “Radiću sa sudijama od kojih sam mnogo naučila. Učim i od njih, ali i od sebe. Ovo je neverovatno iskustvo i čast mi je što mogu da podržim takmičare. Jako sam srećna i što ću 1. decembra imati šou u Buenos Ajresu, što je i početak moje svetske turneje”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

5 thoughts on “Tini Stoessel: “Violetta” je ikona, nešto što se teško zaboravlja!

  1. Jako volim Tini ali mislim da bi trebala nastaviti bez Violette da je svi prepoznaju kao "Tini" a ne kao Violettu kao sto je nastavila i Ari,Sel,Demi!Moje misljenje

  2. Tini raste i njena muzika (vjerujem da će biti za par kao Sel,Ari,Jus,Tay…),ali u njenom srcu će zauvijek ostati Violeta! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.