Tini objašnjava: Već sam snimila pola pesama za album!

Iako je tek na početku svoje svetske turneje kojom promoviše svoj drugi album, Martina Stoessel u intervjuu za El Dia otkriva da uveliko radi na svom trećem solo projektu ali da još nije sigurna kad će on biti spreman. Po njenim rečima, polovina pesama je gotova, a uskoro će krenuti da snima i ostale.

“Nije još ceo gotov, ali uradila sam nekoliko pesama i sad sam na pola posla. Tokom godine vratiću se u Sjedinjene Države da nastavim da radim na albumu. I dalje ne znam kad će on biti u prodaji. Ono što znam jeste da ću izbacivati još muzike tokom godine pa ću valjda pred kraja znati kad će album biti gotov”, priča Tini.

Ona ističe i da nije iznenađenje to što sad stalno izbacuje singlove i spotove jer su albumi otišli u drugi plan. “Ranije su se albumi više vrednovali, ali danas gube na vrednosti. Slušate jednog dana jednu pesmu, a narednog nešto novo. Živimo u svetu gde se se sve brzo konzumira, tako da morate da se prilagodite tome. Morate da naučite da to prihvatite i uživate u tome”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na koncert koje zvezde želiš da ideš? Reci nam sad na Famoza anketi!

4 thoughts on “Tini objašnjava: Već sam snimila pola pesama za album!

  1. Počeli ste redovnije da pišete o Tini,već četri članka za tri dana🙂😍❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.