Tini objašnjava: Već sam snimila pola pesama za album!

Iako je tek na početku svoje svetske turneje kojom promoviše svoj drugi album, Martina Stoessel u intervjuu za El Dia otkriva da uveliko radi na svom trećem solo projektu ali da još nije sigurna kad će on biti spreman. Po njenim rečima, polovina pesama je gotova, a uskoro će krenuti da snima i ostale.

“Nije još ceo gotov, ali uradila sam nekoliko pesama i sad sam na pola posla. Tokom godine vratiću se u Sjedinjene Države da nastavim da radim na albumu. I dalje ne znam kad će on biti u prodaji. Ono što znam jeste da ću izbacivati još muzike tokom godine pa ću valjda pred kraja znati kad će album biti gotov”, priča Tini.

Ona ističe i da nije iznenađenje to što sad stalno izbacuje singlove i spotove jer su albumi otišli u drugi plan. “Ranije su se albumi više vrednovali, ali danas gube na vrednosti. Slušate jednog dana jednu pesmu, a narednog nešto novo. Živimo u svetu gde se se sve brzo konzumira, tako da morate da se prilagodite tome. Morate da naučite da to prihvatite i uživate u tome”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel o "La Voz": Nisam mogla ni da zamislim da ima ovoliko talenata u Argentini!

4 thoughts on “Tini objašnjava: Već sam snimila pola pesama za album!

  1. Počeli ste redovnije da pišete o Tini,već četri članka za tri dana🙂😍❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.