Tini Stoessel se rasplakala od sreće kad je objavila sa kim snima novi duet!

Tini Stoessel je od “Violette” do danas snimila toliko dueta da se čini da Latino izvođači širom njene zemlje i Evrope raširenih ruku čekaju ponudu da sarađuju sa njom! Tini izbacuje nove projekte kao na traci, pa svakog meseca možete čuti od nje nešto novo, a neretko su to dueti, poput pesme “Dueles” koju je objavila krajem septembra. Ipak, duet koji nam sledi toliko je poseban za Tini da joj suze teku niz lice kad se seti sa kim ima priliku da radi!

Naime, Tini je otkrila da će njena nova pesma izaći već za pet dana, a u pitanju je, ni manje ni više, duet sa Alejandrom Sanzom! Pesma će se zvati “Un beso en Madrid” odnosno “Poljubac u Madridu” i poster za pesmu koji je Tini objavila na Instagramu toliko je filmski da očekujemo veliku i romantičnu priču iza nje!

Tini je upoznala čuvenog Alejandra kada je bila u Španiji početkom godine u šou “La Voz”, a kako Tini priznaje, Alejandro je jedna od zvezda kojima se divila još kao dete i nikad nije bila ovako oduševljena nekom svojom pesmom. Očekuje nas nešto veliko, bez sumnje, a čućemo je već u četvrtak!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 días❤️ #UnBesoEnMadrid 29 de Octubre @alejandrosanz

A post shared by TINI🖤 (@tinistoessel) on

I Alejandro je oduševljen što je Tini tako emotivna zbog njihove saradnje, pa je napisao da je jako voli i jedva čeka da je zagrli.

Pročitajte još  Martina Stoessel: Ljudi ne shvataju koliko je "Violetta" važna fanovima!

Kad smo kod novosti iz sveta španske scene, slavna glumica Maria Adanez potvrdila je da čeka bebu već osam nedelja! Ona je već četiri godine u ozbiljnoj vezi i ove vesti su obradovale njen fandom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tini Stoessel o maltretiranju: Ubeđivali su me da je pogrešno što ovako izgledam!

One thought on “Tini Stoessel se rasplakala od sreće kad je objavila sa kim snima novi duet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.