Iggy Azalea raskinula sa dečkom: Biću samohrana majka

Iggy Azalea je, bili vi njen fan ili ne, u poslednjih par godina izgubila na relevantnosti na top listama. Ovih godina njen fandom se osećao kao da je ona sve vreme bila u karantinu, prvo jer je krila trudnoću devet meseci, a zatim je, kad se porodila, pokušala da demantuje da je uopšte bila trudna, i to fotkama koje su očito nastale mnogo ranije. Sve to je završeno potvrdom da ipak ima sina, a njega javnost nije videla sve do sada, kada je Iggy konačno odlučila da ga pokaže!

Naime, Iggy je fotku svog sina Onyxa objavila tek danas, a fanovi u komentarima su oduševljeni i svi pišu da izgleda preslatko! U opisu je ostavila emodži anđelčića. Fanovi su iznenađeni da su uopšte dobili fotku Onyxa koju su toliko čekali, jer je Iggy bila odlučna da njegov život zadrži u potpunosti samo za sebe!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼🏽

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Čini se da je Iggy bio potreban ventil da izbaci iz sebe neke loše stvari koje su joj se dogodile, jer je takođe malo pre objavljivanja fotke sina otkrila da će biti samohrana majka jer je raskinula sa reperom Playboi Cartijem.

Pročitajte još  Iggy Azalea – Team (Official Video)

“Prošle noći sam htela da vam saopštim da sama podižem svog sina i nisam u vezi. Ljudi prihvataju poverenje zdravo za gotovo, baš zato bih mnogo radije da budem sama. Izgubio si onu pravu” napisala je Iggy u poruci javnosti i Playboiju.

Iggy i Playboi su dobili dete ove godine, ali se zabavljaju još od 2018. godine i to ne sve vreme, već sa podužim pauzama. Svoju vezu nikada nisu oslovljavali posebno stabilnom, ali očigledno je Iggy razočarana što više nema poverenja u oca svog deteta. Slično živi i Kylie Jenner, koja ima ćerku sa reperom Travisom Scottom, ali nije stvarno u vezi sa njim i to već mesecima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Iggy Azalea prekinula muzičku karijeru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.