Tini Stoessel oborila lični rekord za 10 nedelja, sutra predstavlja novi singl!

Kao što smo navikli , Tini Stoessel voli mudro da ćuti, pa da nas iznenadi novim stvarima! Pravo niotkud, pevačica se oglasila na društvenim mrežama, odnosno na Twitteru sa kratkim video isečkom njene slike sa turneje u prelepoj crvenoj haljini kao najavom njenog novog singla “Diciembre” sa predstojećeg trećeg albuma i ta pesma nam stiže već sutra, što znači da se čekanje svodi na samo par sati pre nego što poslušamo pesmu, a uz malo sreće u ranim jutarnjim satima po našem vremenu možda pogledamo i spot za nju!

Martina je pre izvesnog vremena i predstavila ovu pesmu uživo publici na svojoj turneji na nastupu u Buenos Ajresu u Luna Parku, što je velika čast za prisutnu publiku koja je imala prilike da pesmu čuje odmah u prelepoj akustičnoj verziji. Pevačica je nedavno i pričala da će pre nego što objavi naredni album, odnosno da će pre kraja ove 2019. godine objaviti još singlova, a poznato je da je nedavno radila i na snimanju novog spota, tako da nema sumnje da je sve bilo vezano upravo za singl “Diciembre”!

Specifično je to što je ovo još jedan singl na španskom jeziku, koji su uobičajena pojava za Tini, dok nakon dužeg vremena Tini predstavlja nešto što je samo njen rad, odnosno ovog puta se ne radi o duetu! “Sutra ću vam predstaviti pesmu koja je nastala iz dubine mog srca… u trenutku velike patnje. Prva pesma koju sam napisala za treći album. Nadam se da ćete uživati… Zove se “Diciembre” (“Decembar”),” napisala je pevačica na Twitteru kao najavu za ovu divnu pesmu koja nosi naziv kao i mesec koji se polako privodi kraju.

Osim toga, još jedan razlog za slavlje je to što je Tini oborila liči rekord sa duetom “Oye” koji je za nepunih 10 nedelja, odnosno 69 dana dostigao 100 miliona pregleda i time postao Tinin peti spot koji je dostigao ovu cifru, ali zato najbrži! Ona je ujedno najslušaniji ženski izvođač u Argentini u 2019. godini, a to potvrđuju i brojke sa muzičkog servisa Spotify gde su Tinine pesme strimovane 218.6 miliona puta uz slušanje od 10 miliona sati! Tini je u neverici i radosti taj povod iskoristila da najavi mnogo nove muzike za predstojeću 2020. godinu!

Pročitajte još  Martina poručuje: Ja sam obična devojka i uvek ću to biti!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Tini Stoessel oborila lični rekord za 10 nedelja, sutra predstavlja novi singl!

    1. Vjerovatno su mislili na Cristunu ali nije mnogo bitno.
      Inace sad je izbacila na youtube kako je izvodila na koncertu a ne spot.Mozda nece ni biti spota🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.