Tini Stoessel: Krivo mi je što nisam verovala sebi

Tini Stoessel za špansku državnu televiziju RTVE, a to je bila još jedna prilika da ona govori o svemu što joj se sad dešava. Ipak, Tini se osvrnula i na svoju “Violetta” prošlost, ali i poručila da joj je žao zbog grešaka koje je počinila. Ona tako ističe da bi sad neke stvari drugačije uradila.

Upitana da li bi nešto uradila drugačije da sad može da se vrati deset godina unazad, Tini kaže, “Verovala bih svojoj intuiciji. To bih rekla mlađoj verziji mene. Mnogo puta to nisam uradila i zbog toga mi je žao. Mislim da sam mnogo puta potcenila sebe, a bila sam u pravu. Razumete me? Treba verovati onome što vam srce govori.”

Ona ističe da je u to vreme radila na seriji “Violetta”, kao i da je to iskustvo bilo toliko intenzivno da nije ni imala prliku da puno razmišlja o tome šta joj se dešava. Živela sam u ludilu, tako da nisam primećivala šta utiče na mene dobro, a šta loše. Kad vam se nešto desi kao detetu, nekako doživljavate to kao normalnost jer niste imali drugih iskustava. Živela sam kao rok zvezda, stalno sam putovala, nastupala svakog dana, svakog dana se sretala sa fanovima, radila intervjue, godišnje sam bila 15 dana kući. To je bilo ludo.”

Pročitajte još  Udaje se Stefi Roitman: Luksuzno venčanje koje će okupiti Lali Espósito, Tini Stoessel i Sebastiána Yatra!

Tini kaže da je srećna što danas živi mirnije. “Sad sam više svesna današnjice, ponovo sam sa porodicom, idemo na večere i povezujem se sa ljudima. Jako je važna ta ljudska strana, jer kad ste dete na sceni, onda je teško pronaći balans. Jako je važno biti svestan šta se dešava kako ne bi opet nastupilo ludilo. Taj period je zaista bilo lud. Međutim, tad sam i naučila puno toga”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Tini preko noći ubedljivo izgubila titulu argentinske kraljice Instagrama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.