Tini Stoessel i Khea: Hemija među njima i van spota za “Ella Dice”!

Karijeru Tini Stoessel nije zaustavila izolacija zbog korona virusa, već je ona bez problema snimila spot za svoju novu pesmu “Ella Dice” koja već broji blizu 18 miliona pregleda. U spotu je vrlo zavodljiva i u društvu je kolege, pevača Khea, a portal La Vanguardia je sa njima uradio intervju u kom tvrdi da je njihova hemija prštala sve vreme dok su pričali!

Ekipa koja je intervjuisala Tini i Khea kaže da ih nije pitala da li se među njima dešava nešto osim prijateljstva i dobrih vibracija koje su očigledne, jer možda nije vreme pitati ih to, ali je sigurno da se njih dvoje sjajno slažu i da su se opustili! Tini je tek par nedelja singl, a da li je otvorena za novu romansu, nije pričala ovom prilikom.

Tini i Khea su otkrili da su pesmu snimili još pre godinu dana, i da je sve teklo jako lako među njima! “Mi se super slažemo i to je pomoglo, ja sam čak promenio par stihova neposredno pred snimanje, pazili smo na svaki detalj” kaže Khea, a Tini se dopala ideja da isproba žanr u kom “pliva” Khea, a njoj je skroz nov: “Ovaj žanr polako raste u Argentini, dosta sam već slušala Kheu i razmišljala o saradnji” kaže ona i priznaje da ju je Khea naučio da tako senzualno pleše u spotu!

Pročitajte još  Tini Stoessel: Volim da podelim posebne momente na sceni sa fanovima širom zemlje!

Oba izvođača kažu da su svesna sve većeg prodora Latino kulture u pop kulturu svetske pop scene. “Mi smo uz regeton odrasli, ali sad se na njega navikavaju i drugi, naročito je ‘Despacito’ doneo promenu. Onda su se pojavile saradnje poput Beyonce i J Balvina. Ova muzika je postala za sve, ne samo za nas Latine” shvata Tini, a Khea dodaje da regeton postoji da bi ljudi igrali i da je nemoguće uz njega ne igrati.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #164 - Glasajte za svoje omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.