Tekashi 6ix9ine ismevan jer je “propevao”, porodica mu na meti gangstera

Iako je još veoma mlad, o životu repera Tekashi 6ix9ine već bi mogoa da se snimi film! Iako je prethodnih meseci uporno tvrdi da će odbiti da otkuca svoje prijatelje koji su mu pomagali u navodnim kriminalnim aktivnostima, reper je skroz promenio ploči kad mu je rečeno da će u slučaju da bude osuđen dobiti minimum 47 godina zatvora. Ipak, to što je “propevao” sad ugrožava njegovu porodicu.

Trenutno najmanji problem za njega je to što ga vređaju reperi kao što su 50 Cent, 21 Savage, Snoop Dogg i mnogi drugi, a veći što će sad gansteri koje će otkucati policiji pokušati da ga ućutkaju time što će naneti zlo njegovoj porodici. Kako mediji ističu, Tekashi trenutno izdvaja ogroman novac kako bi platio obezbeđenje, a napala ga je čak i majka njegovog deteta Sara Molina. “On nije uopšte razmišljao o tome kako će ono što radi uticati na druge. On samo misli na sebe. Meni je ostalo samo da spasavam što se spasti može”, priča ona.

Jedina osoba koja brani repera je njegova sadašnja devojka Jade, a koju on konstantno obasipa preskupim poklonima. Po njenim rečima, drugi nemaju prava da ga kritikuju. “Napadaju ga propali reperi”, piše ona na svom Instagramu. “Nemate pametnija posla. Ne govorite o stvarima koje ne razumete”.

Pročitajte još  Doživotna robija kao reklama: Reper Tekashi 6ix9ine dominira top listama!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tekashi 6ix 9ine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tekashi 6ix9ine ismevan jer je “propevao”, porodica mu na meti gangstera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.