Tein blog: Kako sam provalila fejk Belieberku!

Ovo je moj novi blog, i posvetila sam ga razgovoru sa jednom fejk Belieberkom. Vrlo je smešno i zabavno za prave Beliebere 🙂 Pošto se ja dopisujem sa Belieberima iz drugih zemalja, čak i drugih kontinenata svakog dana nađem novu drugaricu preko Instagrama.

Jednog dana našla sam jednu Belieberku i počele smo da se dopisujemo, kako smo se svakog dana dopisivale, postale smo bliske, i ja sam joj iz šale poslala Justinovu sliku na kojoj je “Jason McCann” i posle te slike napisala sam: Jason McCann ??” ne bih da objašnjavam, ako ste Belieber, shvatićete. Međutim, ona je mene počela da napada: “Omg ti si fejk Belieber kako možeš da mi šalješ Justinove slike a da pričaš o nekom tamo Jasonu McCannu….” Ja sam preko toga nekako i prešla, posle smo razgovarale i ja sam je pitala da li zna ko je Jerry, ne bih da objašnjavam, Belieberi će to shvatiti, ona je rekla: omg njegov pas, mnogo je sladak…”

Bila sam u čudu, ali sam preko toga prešla jer sam mislila da je možda skoro postala Belieber, međutim kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada sam je pitala šta zna o Justina i njen je odgovor bio: “Omg ja volim Justina Bivera, znam da ima samo 16 godina ali njegov album “Sorry” je najbolji, znam to jer sam Believer od 2006. godine.” Tu je bio kraj, sve što sam rekla je bilo: “Bye”, bila sam zaprepascena, ali stvarno…

Pročitajte još  "Da li se slažete da ljubav uvek pobeđuje?" Biebs plakao tokom nastupa na humanitarnom koncertu i osvojio sva srca!

Ja nemam ništa protiv ako ste Belieber postali 2014, 2015. ili 2016. godine, ali nemojte se pretvarati da ga poznajete ako ga stvarno ne poznajte, ja ne mislim da su više vredni Belieberi koji su tu od 2009. godine, oni su isto vredni kao i mi što smo postali Belieberi kasnije… Uglavnom, nadam se da vas je blog malo zasmejao i da vam se sviđa 🙂

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Šta sam naučio od Selene i Justina!

16 thoughts on “Tein blog: Kako sam provalila fejk Belieberku!

    1. Jason McCan je isto Justin,a jerry,jerry je njegov "prijatelj" koji je stalno uz njega i samo odnekud iskoci bez upozorenja?? neznam kako da ti drugacije objasnim?

  1. OMG. Ja ne verujem. Pa bolje da je ukucala na Googlu i videla šta je nego što je sama sebe ukopala. Da i ja smatram da oni koji su postali Belieberi 2015, 2016 nisu fake ako to zaista žele i trude se da saznaju i nauče što više o Justinu, ali ovako nešto još nisam videla. Nije važno kada ste postali Belieber već to da ćete biti uz Justina do kraja. Ali stvarno neke, da kažem, osnovne pojmove biste trebali znati ako ste Belieber.
    Tea, kako se zoves na instagramu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.