Taylor Swift primila nagradu za Ženu dekade, pa “sahranila” Scootera, Demi i Justina!

Taylor Swift imala je blistavo veče! Osim što je proslavila svoj 30. rođendan, muzičarka je primila i prvo Billboardovo priznanje za ženu dekade. Ni u tim prelepim momentima ona ipak nije zaboravila na ono što je muči već duže vreme, a to je sukob sa menadžerom Ariane Grande, Justina Biebera i Demi Lovato, koga je ponovo žestoko ponizila.

Kako prenosi Music News, Tay je u svom govoru rekla, “U poslednje vreme desila se promena koja pogađa mene direktno, a kako sam vam ja osoba koja uvek diže glas, osećam da moram da pričam o tome. Reč je neregulisanom svetu u kome neko može da dođe i kupi našu muziku kao da je u pitanju nekretnina, aplikacija ili linija cipela. To se meni desilo, a da nisam pristala na to. Scooter Braun nikad nije kontaktirao niti mene niti moj tim pre prodaje.”

Tay se obrušila i na svakog ko je podržao Scootera Brauna, u čiju zaštitu su stali Justin Bieber i Demi Lovato, a biće da su nju posebno zabolele reči Demi koja je rekla da Scooter nije loša osoba i da Taylor treba da prestane da kinji ljudi i širi mržnju.” Ona je Jusa, ali pre svega Demi potkačila rečima, “Definicija toksične privilegije muškaraca u muzičkoj industriji kaže, ‘Pa, on je prema meni uvek bio dobar. Pa naravno da je dobar prema tebi; ako si sa njim, to znači da on želi nešto od tebe.”

Pročitajte još  Niko nije primetio: Selena Gomez pre dve godine otkrila naziv prvog singla sa Taylorinog albuma!

Taylor takođe smatra da muški izvođači nikad ne dobijaju kritike. “Da li ste ikad čuli da se za muškog izvođača kaže, ‘Volim njegove pesme, ali u vezi njega postoji nešto što mi se ne sviđa?’ Ne, tako kritikuju samo žene. Gledala sam kako jednu od mojih omiljenih izvođača dekade, Lanu Del Rey brutalno kritikuju na početku karijeru, a onda je ona polako ali sigurno pretvorila sebe u najuticajnijeg pop izvođača. Njen način pevanja, stihovi, izgled, sve to se danas vidi svuda u muzici. Plus, njen album je nominovan za album godine na Grammy nagradama”, zaključila je Taylor Swift.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello: Kako sam upoznala Taylor Swift i zašto sam napustila Fifth Harmony!

4 thoughts on “Taylor Swift primila nagradu za Ženu dekade, pa “sahranila” Scootera, Demi i Justina!

  1. Od čitavog njenog petnaestominutnog govora koji je bio fantastičan, toliko inspirativan i ohrabrujuć, vi pišete o dva minuta u kom je spomenula kako su joj ukrali muziku jer znate da će vam doneti preglede.. Zaista ste se mogli osvrnuti i na neke druge tačke koje je prešla u svom govoru..

    1. Pa, ovo je u centru pažnje svih medija, a i nju da pitaš, rekla bi ti da joj je to daleko najvažnija tema u ovom momentu. Bukvalno sve joj se vrti oko toga, a upravo su joj ti albumi doneli ovu nagradu. Novinari imaju običaj da pišu u onome što misle da će vas najviše zanimati, ali čini nam se da bi i Taylor ovo izdvojilo kao najbitnije.

  2. samo izigrava žrtvu opet, scooter joj je već nekoliko puta rekao da želi završiti tu dramu i da se porazgovaraju, ali ona treba dramu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.