Swiftieji podeljeni oko naslova albuma: Taylor Swift otkriva još jedan jako važan trag sakriven u spotu za „ME!“

Taylor Swift je spot za pesmu „ME!“ objavila pre tačno mesec dana, a ovih mesec dana za Swiftieje su prava agonija jer Tay nimalo nije pomogla oko tragova skrivenih u spotu, samo je otkrila da se „tu negde“ nalaze i naslov albuma i sledećeg singla, zatim je otkrila da su mnogi Swiftieji uspeli da shvate kako će se album zvati, ali i dalje nema teorije koja je najubedljivija!

Kako vreme prolazi nastaju nove i najnovije teorije o naslovu albuma, a najjače teorije po mišljenju mnogih su „Kaleidoscope“ koji se kao motiv provlači kroz mnogo simbolike, zatim „Home“ i ova reč napisana je jasno u jednom delu spota, neki napominju da bi se album mogao zvati i „Colors“ ili čak „Daisy“, a od samog početka vidljiv je neonski natpis „Lover“ koji sigurno nešto znači, ali je pokolebao Swiftieje jer je suviše očigledno napisan u spotu!

Ipak, Tay je mnoge jake teorije „razbila“ najnovijim tragom koji je dala u intervjuu za The Independent! Na pitanje koliko tragova za otkrivanje naslova albuma postoji u spotu, Tay je jasno odgovorila: „Mislim da ga vidite jednom i čujete dvaput“! Ovo je pokolebalo teorije poput „Home“ i „Kaleidoscope“ jer se ove reči praktično ne čuju, pa je sada fokus Swiftieja ponovo postala teorija „Lover“ koji u spotu stvarno vidimo jednom i u pesmi čujemo dvaput, i slična situacija je sa „Colors“ koji čujemo dvaput. Imate li vi neku teoriju koju podržavate?

Pročitajte još  "Pozvala sam Taylor na današnju žurku": Katy Perry želi pomirenje sa svojom rivalkom!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Swiftieji podeljeni oko naslova albuma: Taylor Swift otkriva još jedan jako važan trag sakriven u spotu za „ME!“

  1. Ja msm da je lover previse ocigledno,colors cujemo ali ne vidimo,pa po meni bi mozda moglo da bude chicks ili cool chick,jer cujemo dvaput,vidimo jednom,a i Tay je na jakni imala bedz Dixie chicks.Tkd to je moja teorija,iako najverovatnije lupam gluposti😹

    1. Slažem se da je Lover previše očigledno, ali što se Colors tiče, vidimo i to, možda nisi primetila – na zmiji na početku spota je ispisano "colors"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.