Da li nam Liam Payne poručuje da se 1D vraća?

Liam Payne je jedan od članova One Directiona koji je i dalje ponosan na mnoge stvari koje je bend postigao i često govori o povratku benda kao o nečemu što bi jako voleo da se desi. Ipak, i fanovi su svesni da stvari ne zavise samo od njega, ali to nije sprečilo emotivne Directionere da razmišljaju o najnovijem Liamovom Instagram postu kao o najavi da će se nešto konačno desiti!

Naime, Liam je naizgled objavio sasvim običan Instagram post u kom je na tri slike na terasi i pokazuje prstom negde u daljinu, ali svima je pažnju privukao opis objave u kom je napisao: „Story of my life“, što je naziv jednog od najvećih hitova One Directiona ikada! Emotivni Directioneri u komentarima podsetili su Liama da se 1D obavezno mora vratiti, a neki su čak izmenili tekst pesme „Story of my life“ prilagodivši ih priči da se njihov život sastoji od čekanja povratka benda.

Da povratak benda nije nemoguć pokazao je bend Jonas Brothers koji takođe godinama nije bio na okupu, a njihova povratnička pesma „Sucker“ je uprkos tome prošla fantastično, kao da se godine između nisu ni dogodile. Naravno, niko ne zna da li bi tako prošao i 1D, ali se čini da neki bivši članovi još nisu spremni za okupljanje.

View this post on Instagram

Story of my life

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Niall Horan potvrdio: Ništa od okupljanja One Directiona u 2018. godini!

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Da li nam Liam Payne poručuje da se 1D vraća?

  1. Liam je prije možda 3 ili 4 dana na Instagram story objavio snimku gdje pjeva Drag me down 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.