Taylor Swift o stvarima koje voli: „Game Of Thrones“ je inspirisao „Reputation“, obožavam Lanu Del Rey i Drakea!

Taylor Swift je sada glavna senzacija jer se bliži objavljivanje njenog sedmog albuma čiji prvi singl „ME!“ je eksplodirao na top listama, a Tay je u ovoj eri mnogo više raspoložena da priča za medije, tako da je ovoga puta možemo videti u božanstvenom izdanju za magazin Entertainment Weekly – Tay je vrlo verovatno naslovnicom časopisa poslala još tajnih znakova o novom albumu, ali je pričala i o stvarima koje su uticale na njen rad!

Na naslovnici vidimo Tay sa roze pramenovima i mnogo bedževa na njenoj jakni, a svaki bedž je zasigurno simbol nečega što će se naći na njenom novom albumu, tako da Swiftieji već istražuju temeljno! Među bedževima su se našli i izvođači poput Selene Gomez, Dixie Chicks i čak Drake, pa se sad sumnja da je pevačica možda snimila pesme sa njima! Tay je u intervjuu posebno hvalila Drakeove stihove, a pohvalila je i koleginicu Lanu Del Rey: „Sve što ona uradi ne samo da ću poslušati nego ću uvek i čitati pažljivo stihove“ priča ona.

„Game Of Thrones“ je takođe jedna stvar kojom je opsednut čitav svet pa i Tay – ona čak priznaje da je ovaj veliki projekat inspirisao pojedine momente sa njenog albuma „Reputation“! „’Look What You Made Me Do’ je bukvalno lista Arye Stark za ubistva, ’King Of My Heart’ je inspirisan vezom Khala Droga i Daenerys, a ’I Did Something Bad’ je aluzija na zaveru sestara Stark da ubiju Littlefingera“ otkriva Tay.

Pročitajte još  People's Choice Awards 2016: Trijumfi za Tay, Sel, Jusa, Shawna i Pretty Little Liars!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.