Nastavlja se tradicija: Održana druga tajna žurka Taylor Swift povodom albuma „Reputation“, ovoga puta u njenoj kući na Roud Ajlendu!

121

Pre oko nedelju dana Taylor Swift je oduševila fanove u Londonu i dozvolila im da poslušaju njen album pre svih u njenoj kući, a stare dobre navike ove megazvezde se nastavljaju i došlo je vreme za drugu žurku u nizu!

Naime, u sredu uveče su odabrani Swiftieji posetili Taylorinu ogromnu kuću na Roud Ajlendu i imali su priliku da čuju „Reputation“ – kao i fanovi koji su ga čuli u Londonu, i ovi su bili više nego imprestionirani i društvenim mrežama se konstantno šire oduševljenja i poruke poput „ovaj album je po tekstovima bolji od ’Speak Now’ i ’Red’ zajedno“ a znamo koliko su ta dva albuma poznata po neverovatnim tekstovima.

Taylor se i ovoga puta družila sa svojim gostima i čak im dozvolila da se slikaju sa njenim Grammyjima, a jedan fan je primetio i njenu zajedničku sliku sa Edom Sheeranom i njenom mačkom Meredith u kući – znamo koliko je Taylor vezana za svoje dve mačke i ona to potvrđuje čak i u novoj pesmi „Gorgeous“ gde pominje da će se vratiti kući svojim mačkama i pokušati da zaboravi muškarca koji ju je te večeri oduševio – osim ako ne želi da pođe sa njom! „Ovaj album zaista ima priču i tako je vatren“ takođe su česti komentari i nakon ovih oduševljenja sve smo uzbuđeniji da čujemo album u celosti!

Autor: Famoza.net

121

4 thoughts on “Nastavlja se tradicija: Održana druga tajna žurka Taylor Swift povodom albuma „Reputation“, ovoga puta u njenoj kući na Roud Ajlendu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.