Nastavlja se tradicija: Održana druga tajna žurka Taylor Swift povodom albuma „Reputation“, ovoga puta u njenoj kući na Roud Ajlendu!

Pre oko nedelju dana Taylor Swift je oduševila fanove u Londonu i dozvolila im da poslušaju njen album pre svih u njenoj kući, a stare dobre navike ove megazvezde se nastavljaju i došlo je vreme za drugu žurku u nizu!

Naime, u sredu uveče su odabrani Swiftieji posetili Taylorinu ogromnu kuću na Roud Ajlendu i imali su priliku da čuju „Reputation“ – kao i fanovi koji su ga čuli u Londonu, i ovi su bili više nego imprestionirani i društvenim mrežama se konstantno šire oduševljenja i poruke poput „ovaj album je po tekstovima bolji od ’Speak Now’ i ’Red’ zajedno“ a znamo koliko su ta dva albuma poznata po neverovatnim tekstovima.

Taylor se i ovoga puta družila sa svojim gostima i čak im dozvolila da se slikaju sa njenim Grammyjima, a jedan fan je primetio i njenu zajedničku sliku sa Edom Sheeranom i njenom mačkom Meredith u kući – znamo koliko je Taylor vezana za svoje dve mačke i ona to potvrđuje čak i u novoj pesmi „Gorgeous“ gde pominje da će se vratiti kući svojim mačkama i pokušati da zaboravi muškarca koji ju je te večeri oduševio – osim ako ne želi da pođe sa njom! „Ovaj album zaista ima priču i tako je vatren“ takođe su česti komentari i nakon ovih oduševljenja sve smo uzbuđeniji da čujemo album u celosti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Baš je zaljubljena: Taylor Swift reskira svoj ugled za novog dečka!

4 thoughts on “Nastavlja se tradicija: Održana druga tajna žurka Taylor Swift povodom albuma „Reputation“, ovoga puta u njenoj kući na Roud Ajlendu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.