Taylor Swift o pisanju pesama: Postoje magični momenti u kojima mi dolaze ideje!Nije tajna da Taylor Swift od tinejdžerskih dana inspiraciju za svoje stihove traži u svojim iskustvima, ali da li ste znali kako zapravo nastaje jedna njena pesma?

Taylor vrlo retko pristaje na pojavljivanje u časopisima pa i na intervjue, ali sad je nakon nekog vremena zablistala u editorijalu američkog Harper’s Bazaara! Uz fenomenalne fotke, naravno, ide i intervju koji je pevačica uradila sa slavnom Pattie Boyd, koja razume Taylor kada su u pitanju i loše strane slave, ali zna i kako je to kada nekoga inspirišeš da napiše pesmu o tebi – Eric Clapton je hit „Wonderful Tonight“ zapravo posvetio njoj, kada nije mogla da se odluči šta će da obuče na jednoj žurci.

I Taylor se dogodilo da na ovaj način dobije inspiraciju za pisanje, ali ona otkriva i da iza toga ipak stoji iskustvo sa pisanjem. „Naravno da postoje momenti u kojima samo vidim ispred sebe oblak ideja koje pokušavam da zgrabim. Mnogo toga vezanog za pisanje pesama je zapravo učenje strukture i vežbanje“ smatra Tay. „Ipak, stvarno postoje trenuci kada nešto samo dođe u glavu i to su neopisivi, mistični momenti, i oni najbolji u celom procesu stvaranja pesme“ dodaje ona.

“You have to remember that nothing remains the same.” -Pattie Boyd 📷 @alexilubomirski

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.