Taylor Swift o pisanju pesama: Postoje magični momenti u kojima mi dolaze ideje!Nije tajna da Taylor Swift od tinejdžerskih dana inspiraciju za svoje stihove traži u svojim iskustvima, ali da li ste znali kako zapravo nastaje jedna njena pesma?

Taylor vrlo retko pristaje na pojavljivanje u časopisima pa i na intervjue, ali sad je nakon nekog vremena zablistala u editorijalu američkog Harper’s Bazaara! Uz fenomenalne fotke, naravno, ide i intervju koji je pevačica uradila sa slavnom Pattie Boyd, koja razume Taylor kada su u pitanju i loše strane slave, ali zna i kako je to kada nekoga inspirišeš da napiše pesmu o tebi – Eric Clapton je hit „Wonderful Tonight“ zapravo posvetio njoj, kada nije mogla da se odluči šta će da obuče na jednoj žurci.

I Taylor se dogodilo da na ovaj način dobije inspiraciju za pisanje, ali ona otkriva i da iza toga ipak stoji iskustvo sa pisanjem. „Naravno da postoje momenti u kojima samo vidim ispred sebe oblak ideja koje pokušavam da zgrabim. Mnogo toga vezanog za pisanje pesama je zapravo učenje strukture i vežbanje“ smatra Tay. „Ipak, stvarno postoje trenuci kada nešto samo dođe u glavu i to su neopisivi, mistični momenti, i oni najbolji u celom procesu stvaranja pesme“ dodaje ona.

“You have to remember that nothing remains the same.” -Pattie Boyd 📷 @alexilubomirski

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.