Srce da joj stane: “Taylor Swift” i “Elsa” isprepadale Selenu Gomez! (video)

Selena

Selena Gomez gostovala je noćas u šou Ellen DeGeneres ali je tom prilikom bila žestoko isprepadana i to ne jednom nego dva puta!

Ellen je prošlosti već uspevala da Sel izbezumi od straha kad ju je plašila tipovima maskiranim u Drakulu i ubicu s motornom testerom ali pevačica i glumica mislila je da će ovog puta sve proći mirno! Taman kad je Sel pričala o tome kako je to biti prijateljica Taylor Swift, iz kutije pored nje iskočio je muškarac obučen kao ona i naterao je da skoro iskoči iz fotelje!

I taman kad je ona pomislila da je opasnost prošla, samo nekoliko minuta kasnije prišunjula joj se Elsa, odnosno čovek koji se obukao u njenu haljinu a onda joj je prišao s leđa taman dok je pričala kako će za se Noć veštica njena mala sestra Gracie i ona obući kao princeze iz “Zalađenog kraljevstva”! Sel je baš, baš bila uplašena pa je uzviknula: “O moj bože, šta je ovo? Ali šta je ovo, zašto?” Naravno, sve se završilo osmehom!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez blista u čipkanoj haljini sa Lily Collins na modnoj reviji u Njujorku!

5 thoughts on “Srce da joj stane: “Taylor Swift” i “Elsa” isprepadale Selenu Gomez! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.