Katy Perry potpalila glasine o duetu sa Taylor, najavila i venčanje!

Već danima se spekuliše o potencijalnom duetu Taylor Swift sa Katy Perry i Selenom Gomez koji se sudeći po izvorima nalazi na Taylorinom sedmom studijskom albumu “Lover” koji ćemo biti u prilici da čujemo već 23. avgusta, a Katy je u novom intervjuu sa Capital radijom govorila o Tay i izgleda da je dala mali nagoveštaj da duet samo što nije stigao!

“Otvorena sam, otvorena sam,” rekla je Katy, aludirajući da ne odbija saradnju. “Znate, jedna od mojih omiljenih pesama od nje je “Begin Again”. Volim.. stvarno mi se sviđa šta govori u pesmi ‘The Archer’. Mislim da je ona veoma inteligentna i na njoj je mnogo slojeva. Dobijam singlove, mnogi nas poznaju preko singlova, ali kad kopaš duboko, postoji dubina,” objasnila je zagonetno Katy.

Katy je ujedno i veoma zauzeta novi projektom – TV karijerom, tačnije ulogom sudije u 18. sezoni talent šoua “American Idol” koja će biti premijerno prikazana 2020. godine, a tu je i jedna važna vest kada je u pitanju privatan život Katy Perry koja se udaje za Orlanda Blooma! Katy i Orlando su se verili u februaru 2016. godine, a kako pevačica priznaje nada se da će se venčanje desiti što pre, ne otkrivajući mesto, ali bi to najverovatnije bila Britanija, Orlandova rodna zemlja.

Pročitajte još  Scooter Braun napao Taylor Swift: Hoće da mi pobiju decu zbog tebe, znaš to a ćutiš!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Katy Perry

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.