Taramount vam poklanja 3×2 karte za projekciju “Pevajmo” u Novom Sadu!

Animirani filmovi su nešto u čemu svi možemo da uživamo, bez obzira na to koliko imamo godina a ako pritom volite dobru muziku, “Pevajmo” je pravi film za vas, pogotovu što je Ariana Grande snimila pesmu za njega!

Ovaj veseli raspevani film namenjen celoj porodici, nominovan je za prestižnu nagradu Zlatni globus u kategoriji za najbolji animirani film a od 22. decembra PEVAJMO možete možete pogledati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom Kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Kulturni centar Obrenovac, Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme.

Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović), elegantnu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Pročitajte još  Sandrin blog: Moje omiljene kombinacije Ariane Grande!

Distributer filma Taramount Film poklanja vam tri kompleta od po dve karte. Projekcija je u Beogradu u sredu, 28. decembra 2016. godine u 15.45h u bioskopu Arena Cineplex.
Ako želite jedan od kompleta karata, pošaljite nam e-mail sa vašim imenom i prezimenom na adresu [email protected] a u subject stavite “Pevajmo”. Prve tri osobe koje se jave dobiće po dve karte a mi ćemo ih preko e-maila obavestiti kako da ih preuzmu!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Taramount vam poklanja 3×2 karte za projekciju “Pevajmo” u Novom Sadu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.