Njena najbolnija pesma ikad: Tam se u novom singlu „samo ne ovde“ suočava sa najtežim trenucima!

Odlučivši da se suoči sa svojim gubitkom i da podeli svoje iskustvo sa svima koji su prošli kroz iste ili slične situacije, kantautorka i mlada pop zvezda tam predstavila je novi singl pod nazivom „samo ne ovde“! Pesma donosi potpunu liričku ispovest, a glavna tema numere je gubitak i žal za izgubljenim vremenom, kao i pitanje da li su oni koji su ostali mogli da spreče kraj da su doneli drugačije odluke. Emotivno i sirovo, a upakovano u svež i moćan zvuk – ovo izdanje je najiskrenija numera koju je muzičarka predstavila publici do sada.

„Pesmu „samo ne ovde“ sam počela da pišem na leto 2020. godine tokom pandemije. To je bio period ublažavanja mera, ali i period u kome je većina nas izgubila nekoga, kako od samog virusa, tako i od posledica po mentalno zdravlje koje je isti prouzrokovao. Numeru sam pisala u momentu najvećeg emotivnog rastrojstva nakon čega sam je ostavila da leži u voice record fajlovima starog telefona“, kaže autorka o svom novom izdanju i dodaje da joj je rad sa producentom Damjanom Blažunom dao snagu da svoje iskustvo podeli sa drugima.

 „Kada sam počela da radim sa Damjanom poslala sam mu taj audio fajl jer sam osetila da je možda konačno vreme da se suočim kako sa ovom pesmom, tako i sa samom sobom. Proces završavanja numere bio je mučan i bolan, ali i katarzičan. Damjan je odradio sjajan posao i veoma sam ponosna na zvuk koji je izabrao – nastala je savršena „plačem u klubu“ pesma“, ispričala je tam.

Pročitajte još  Ako niste obratili pažnju na nju, vreme je: Iskrenoj tam je sve ravno kao „panonija“!

Uz numeru, objavljen je i muzički video koji upotpunjuje jaku emociju singla. Tamara je ovoga puta, pored nekih starih saradnika, dala potpunu slobodu novom mladom timu da na vizuelnom planu dočaraju ono što su osetili slušajući pesmu.

Pesme „rizik“panonija“ „samo ne ovde“ donose svež zvuk nastao tokom muzičarkinog putovanja u Berlin i predstavljaju početak onoga što je u planu za 2023. godinu. U pripremi je još numera koje će sasvim sigurno obeležiti predstojeće koncerte i festivalsku sezonu, a do tada publika može da se, uz novi singl, potpuno poveže sa autorkom i da uživa u njenoj muzici.

Foto: universalmusic.rs / Aleksandar Jevrić (rebra studios)

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nešto novo: tam predstavlja pesmu "na holdu"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.