Mimi Mercedez najavila novi album i predstavila singl „Kučke“

Jedno od vodećih imena na regionalnoj rep sceni, Mimi Mercedez, najavila je danas novi album pod nazivom „Mržnja“ koji će publici predstaviti 4. oktobra. Za sve one koji sa nestrpljenjem očekuju nove numere, digitalno izdanje albuma je u Srbiji dostupno za naručivanje na svim streaming servisima već sada!

Na novom albumu naći će se 12 numera, od kojih Mimi Mercedez prvu predstavlja ovom prilikom. Singl i spot „Kučke“ još jednom donose dobar bit i zaraznu melodiju, prepoznatljiv stav i opasan provod, u produkciji Geto Gerile.

Da Mimi nikada ne staje i neprekidno radi na novoj muzici dokazuje i činjenica da je novi singl nastao kao rezultat izvesnog izazova u timu.

„Pesma „Kučke“ je jedan u nizu fristajlova u sklopu izazova koji smo Zartical i ja zadali sebi, a to je da dva meseca pravimo „pesmu na dan“ – zato će se taj termin provući nekoliko puta kroz tekstove na albumu“, objašnjava Mimi Mercedez i dodaje da je naziv pesme posvećen upravo njenoj ekipi.

„Kada sam počela sa muzikom Kučke smo bile samo moje najbolje drugarice i ja, a sada je to već ozbiljan pokret bahatih devojčica i dečaka širom Balkana. Zato, svoju sreću i zahvalnost tim povodom sam želela da ovekovečim ovom pesmom.“

Album „Mržnja“ dostupan je za naručivanje unapred, na linku: https://mimimercedez.lnk.to/Mrznja

„Mržnja“ tracklist:

 1. Mržnja
 2. Stil Života
 3. Mimi Opel
 4. Kučke
 5. Pogledaj je
 6. Nadal
 7. Mimi Mimi Mimi
 8. Ženska Banda
 9. Na Felne Bacam Evre
 10. Ovoga Mi Krsta
 11. Deca Rata
 12. Ljudi Te Vole Kada Si Mrtav

Izdanje „Kučke“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://Mimimercedez.lnk.to/Kucke

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Mimi Mercedez najavila novi album i predstavila singl „Kučke“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.