Ako niste obratili pažnju na nju, vreme je: Iskrenoj tam je sve ravno kao „panonija“!

Nakon zapažene numere „rizik“ koja govori o borbi za pravu ljubav, iako je ulog nekada veliki, talentovana kantautorka i mlada pop zvezda tam predstavlja novi singl! U pitanju je numera „panonija“ koja, na autorki svojstven način, priča o krhkim emocijama i sećanju na osobu koja iz sadašnje perspektive izgleda kao jedina prava. Uz pesmu, objavljen je i visualizer koji je dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu. Fotografiju Gorana Popovskog ilustrovala je pretalentovana Anđelija Krstić, a njenu ilustraciju u vizual pretvorio je Nikola Aničić (rebra studio).

„Ovaj singl nastao je jednim delom u Zagrebu, delom u Berlinu, a delom na relaciji između. Kako sam tokom prošle godine puno putovala zbog nastupa, dosta vremena sam provela na autoputu koji se proteže kroz Vojvodinu i zamišljala sam kako bi bilo živeti i procesuirati osećanja da sam konstantno okružena ravnicom, a usput sam kontemplirala sve emotivne nedaće iz tog perioda“, kaže autorka o svom novom izdanju.

Za liriku bila je zadužena tam, dok je beat nastao u Berlinu kada ga je producent Damjan Blažun kreirao od loop-ova koje su napravili Ksenija Ladić i Matija Vojvodić. „Damjan i ja smo u Zagrebu imali kratak session gde sam, oduševivši se beatom, napisala melodiju pevanja. Tekst je nastao na letovima za Berlin u kom je pesma finalno snimljena“, ispričala je tam.

Muzičarka kaže da je za ovaj singl odlučila da ima nešto drugačiju naslovnicu, kao i vizual, jer joj je želja da fokus bude na muzici i tekstu. U pripremi je još pesama koje će publika imati prilike da čuje uskoro, a do tada mogu da uživaju kako u iskrenosti i emociji, tako i u dobrom zvuku koji donosi „panonija“.

Pročitajte još  Njena najbolnija pesma ikad: Tam se u novom singlu „samo ne ovde“ suočava sa najtežim trenucima!

Mi samo možemo da konstatujemo da je tam sve bolja i bolja i da njen izraz sazreva toliko da se često pitamo kako je moguće da već nije najveća regionalna senzacija, ali to što za njeno ime čuje sve više i više ljudi definitivno nam greje srce i daje nadu da smo i dalje zainteresovani za odličnu muziku. Uživajte u melanholiji i srceparajućoj traci novog EP-a koji izlazi uskoro, a onda se u toplijim danima družimo sa veselijom tam kakvu znate u pesmama poput “pogane”!

Foto: universalmusic.rs

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.