Hvala hejteri: Devojku vređali na Twitteru zbog izgleda, Zendaya je primetila i zaposlila!

Zendaya je jedna od najaktivnijih zvezda kad je reč borbi za bolje stanje u društvu a to je pokazala i time što je odlučila da angažuje jednu mladu devojku kao modela u svojoj modnoj kući a nakon što je primetila koliko je pojedini korisnici ismevaju zbog izgleda!

Zendaya je videvši hejt napisala, “Nekako sam nabasala na ove gluposti, ona je skroz dobra od glave do pete i mislim da ne zna ni da ti postojiš čoveče. Što se njene tiče, rasturaj kraljice. Ja bih jako volela da ona bude model za moju liniju, Daya by Zendaya”.

Videvši njene reči, devojka joj je odgovorila, “Ostala sam bez teksta, moj san jeste da postanem plus size model”! Kao što možemo videti po fotkama, ova devojka ima veoma lepo lice i nije bolesno debela a hejter koji ju je vređao u međuvremenu je obrisao svoj komentar!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zendaya poručuje: Ja se nikad ne foliram!

5 thoughts on “Hvala hejteri: Devojku vređali na Twitteru zbog izgleda, Zendaya je primetila i zaposlila!

  1. Kraljica ♡
    A jutros sam gledala video '10 putavkad je Zendaya ućutkala hejetre' i sad vidim ovo 🙂

  2. Bravo Zendaya! Niko nema pravo nikoga da hejtuje i vredja zbog njegvog izgleda ili bilo čega drugog…A ova devojka izgleda sasvim okej…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.