Arianatori preklinju Arianu da ostavi svog verenika nakon njegovog sramotnog intervjua!

Dok Ariana Grande jako pati zbog svega lošeg što joj se dešava prethodnih nedelja, njen verenik Pete Davidson nastavlja da se pojavljuje pred kamerama, a intervju koji je dao u šou Howarda Sterna za mnoge je veoma neukusan, na stranu to što dolazi u najgorem trenutku.

Pete je pričao stvari zbog kojih deluje kao najgori čudak, pa je otkrivao intimne detalje o Ariani Grande, govoreći o tome kako spavaju zajedno i o veličini svog i njenog polnog organa. Njegova izjava da tokom odnosa sa Ari stalno misli na svog tatu koji živ gori dok umire nakon terorističkog napada na Njujork (što se zaista desilo) kao bi duže “trajao”, takođe je vrlo uznemirujuća.

Arianatori su redom zgroženi i čak smatraju da su njegove izjave razlog što Ariana danas tvituje kako joj nije bolje, da ne može da ima jedan normalan dan i da preklinje za malo mira. “Ona zaslužuje mnogo bolje od Petea Davidsona koji je odvratno ljudsko biće, muka mi ga je”, piše jedna devojka, a jedan Arianator dodaje, “Odvratan je, ne ubeđujte me u nešto drugo. Baš me briga ako je čini srećnom, ne poštuje je i ne hvali je nizašta drugo osim što govori da je seksi.” Ko god da je u pravu i šta god da se desi, ovo ne deluje dobro.

Pročitajte još  Ari Grande objavila naziv i datum izlaska svog četvrtog albuma, sprema sjajne stvari za fandom! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Arianatori preklinju Arianu da ostavi svog verenika nakon njegovog sramotnog intervjua!

  1. Ovo je da se covek prekrsti i levom i desnom, tako fina cura da se veri sa ovako odvratnim covekom

  2. Ja se slažem, odvratan je, drogira se, ružan je i nekulturan i priča o glupostima. Znam da on Ari cini sretnom i da ga ona jako voli, ali ipak, ona je normalma osoba za razliku od njega. On kad je rekao da je prije nego što su ušli u vezu “mastrubirao na nju” STRAHOTA! Volim Ariani ali ovo je zbilja previse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.