Kako Ariana Grande reaguje na prozivke Petea Davidsona?

Pete Davidson ovih dana je veoma aktivan i dosta loših stvari govori o Ariani Grande. On smatra da na to ima prava posle svega što je Ari govorila o njemu, a pevačica do sad nije pokazivala želju da mu odgovori. Zbog toga, imamo samo svedočenja ljudi iz njenog okruženja koji objašnavaju zašto je to tako.

“Arianu ne dotiču Peteove šale, ne obraća pažnju na to, priča jedan izvor za ne-baš-pouzdani HollywoodLife. “Ona sad radi na novoj muzici pa bi nešto od toga mogla da provuče kroz svoje nove pesme, ali u ovom momentu to baš i ne utiče na nju. U ovom trenutku ona se odlično oseća i nije zainteresovana za bilo kakvu negativnost. Ona uživa u životu i fokusira se na sve sjajne stvari u svom životu.”

Ari je ovih dana bila i u šouu Just Kidding i još uvek je pod utiskom. “Jako je srećna zbog svoje epizode”, priča isti izvor. “To što je glumila sa Jimom Carreyem za nju je bilo ispunjenje snova i jako je ponosna na to kako je sve ispalo.” Drugi izvor navodi kako Ari i u Peteovim rečima vidi nešto pozitivno. “Niko ne želi da bude na meti šale ali ona ne želi da pravi priču od toga jer smatra da on samo radi svoj posao, a to je da bude zabavan i priča šale. Ako je to sve, njoj je to u redu. Međutim, ukoliko on nastavi da se bavi njome, možda će mu nešto i odgovoriti.

Pročitajte još  Tako čudno: Ariana Grande ušla u raspravu sa reperom koji definitivno ne razume pesmu "Thank U, Next"

Ono što joj Pete najviše zamera jeste što je ona u intervjuu za Vogue izjavila kako joj je on samo služio kao način da sebi skrene pažnju na nešto drugo nakon raskida sa Macom Millerom, što sugeriše da nikad i nije bila zaljubljena u njega. Sem toga, njegove ostale reči zaista se mogu protumačiti kao šale, mada one neće svima prijati!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.