Velikodušno: Zayn kupio svojoj sestri kuću!

Ako je vaš brat ili vaša sestra prilično dobrostojeća a vi živite prosečno, da li se onda od njega ili nje očekuje da vam obezbedi i krov nad glavom? Za Zayna tako nešto stvarno nije previše novca, tako da je prirodno da on pomogne svojoj mlađoj sestri koja pritom ima i malo dete, tako da se u medijima ovih dana piše da je Zayn bio dovoljno velikodušan da kupi i kuću za njenu skromnu porodicu!

Naime, u januaru je njegova 17-godišnja sestra Safaa rodila ćerku Zaneyah, tako da je svoju porodicu tako mlada već proširila, i neophodan joj je krov nad glavom. Zayn takođe čeka dete i to sa manekenkom Gigi Hadid, tako da se čini da razume osećaj kada par dobije prinovu, tako da je kupio kuću za Safuu!

Kuća koju je Zayn uzeo se navodno nalazi u njihovom zavičaju, u Bradfordu u Zapadom Jorkširu. Ovo nije prvi put da Zayn zbrinjava svoju porodicu, jer je i u One Direction danima svojim roditeljima kupio komfornu kuću sa četiri spavaće sobe.

Insajder koji je preneo vesti o kući kaže da je Safaa dirnuta Zaynovim gestom: “Oduševljeni su Zaynovom dobrotom. On je i sam znao da je njima potreban sopstveni kutak naročito sad kad imaju bebu ali Safaa nije htela ni da bude previše daleko od majke. Kupovina kuće u istoj ulici bila je idealna varijanta. Imaju svoju nezavisnost ali im je tu i pomoć ukoliko im je potrebna” prenosi The Sun. Kuća je navodno vredna oko 254 hiljade funti.

Pročitajte još  Surovo: Zaynu dodelili pa oduzeli iHeartRadio nagradu!

Uskoro će i Zayn osetiti čari očinstva, a sa novcem i velikodušnošću koju poseduje, moći će svoje dete odlično da obezbedi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.