Svaka čast: BTS fanovi posadili šumu u čast RM-a!

Zaista svaka čast! Po uzoru na humane zvezde, njihovi fandomi često čine dobra dela, doniraju novac u njihove dobrotvorne organizacije, pomažu bolnicama i skloništima za decu, ali ovo je kompletno novi nivo posvećenosti celoj planeti! BTS Army je uspeo da posadi celu šumu!

RM-u, koji je često pokazivao naklonost prema ekologiji i zaštiti životne sredine, 12. septembra je rođendan, pa su fanovi u njegovu čast rešili da posade 1250 primeraka spireae prunifoliae. Donirano je oko $9000 za ovaj poduhvat, a fan koji je započeo organizaciju ponosno kaže: „Veoma sam srećan što su mnogi obožavatelji iz Koreje i inostranstva učestvovali u kreiranju ‘BTS RM Forest No. 1.” 2020. stvorićemo ‘BTS RM Forest No. 2’ i obezbediti svež vazduh i prostor za odmor građanima koji posećuju šumu.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS ostaje prvi, ogroman skok Cardi B i Demi Lovato!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.