Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Radio Disney Music Awards 2018!

​Hi again! Sunčica je i evo mog devetog bloga. Ovoga puta ponovo nije recenzija u pitanju, već pregled najboljih izdanja sa crvenog tepiha sa Radio Disney Music Awards 2018. Ova dodela je održana rano ujutru po našem vremenu (čini mi se), tako da sam u tome videla ideju za moj novi blog.

Kao i prethodnog puta, naglašavam da nisam nikakav stručnjak za modu, kao i da je ovo samo moje lično mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete. Da ne dužim više, hajde konačno da krenemo:

Lizzy Greene

Meni se ovaj outfit stvarno mnogo dopada. Ne znam koliko cipele dolaze do izraaja na ovoj fotografiji, pošto sam se trudila da pronađem onu na kojoj je haljina u prvom planu. Sve u svemu, odličan outfit, baš onako ležeran i opušten.

Noah Cyrus

​Noah mi je trenutno jedna od omiljenih pevačica, tako da sam možda malo i subjektivna, ali ne može se poreći da je njen outfit veoma zanimljiv. Sve u svem, potpuno je jednostavan, a opet tako jedinstven.

Olivia Holt

​Olivijin outfit je baš onako neobičan, na neki način i čudan a opet veoma usklađen i predivan. Ovaj ‘ogrtač’ da tako nazovem, mi je stvarno interesantan. Celoukupno je sve veoma simpatično, barem po mom mišljenju.

Pročitajte još  Skromna Olivia Holt: Ništa ne prihvatam zdravo za gotovo!

Maddie Ziegler


Iskreno, dvoumila sam se između ovog i narednog koji bi bio outfit koji je za mene ostavio najjači utisak. Mislim da je Maddie pokazala koliko nešto tako casual može ujedno i toliko elegantno i graciozno.

Sabrina Carpenter

​I prvo mesto moje listo zauzima Sabrina Carpenter! Ova baby roze boja je po mom mišljenju savršena, u svakom smislu te reči. Sve zajedno čini jednu perfektnu kombinaciju, sve je toliko nekako nežno i prijatno, baš me je oduševila.

I to bi bilo to što se tiče mog devetog bloga, nadam se da vam se dopao. Nadam da vam je bilo zanimljivo. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno da čitate. Slobodno napišite koji je vama omiljeni outfit (možete i van ove liste, naravno). Puno pozdrava, Sunčica. 😊

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Olivia Holt: Dirljiv oproštaj od malog sestrića, žrtve opake bolesti

3 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Radio Disney Music Awards 2018!

  1. Meni je najbolje bila obučena Sabrina,ali Jenna Ortega je meni također imala lijepu kombinaciju.

  2. Dobar blog i zanimljivi opisi.Po mom mišljenju Olivia je najbolje obučena. Trebala bi nastaviti sa ovakvim tipom blogova jer ti stvarno dobro ide. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.