Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV Video Music Awards 2018!

Hej, Sunčica je i evo mog 20. bloga. Ovoga puta sam za temu bloga odlučila da odaberem pregled najboljih izdanja sa crvenog tepiha sa MTV Video Music Awards 2018. Sada već stvarno ni sama nisam sigurna kog tipa će biti sledeći blog, budući da imam nekoliko ideja, no o tom potom. Pre nego što krenemo sa samom temom bloga, nekoliko uvodnih reči, kao i uvek.

Pre svega želim da naglasim da nisam nikakav stručnjak za modu, kao i da je ovo samo moje lično mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete. Nisam slagala ni po kakvom redosledu, ali kao i inače, svoj omiljeni outfit sam ostavila za sam kraj ovog bloga. Da ne dužim više, hajde konačno da krenemo sa temom bloga!

Nicky Hilton

Embed from Getty Images

Mislim da je ovo jedno veoma ležerno izdanje Nicky. Sve je fenomenalno uklopljeno, i baš je nekako nežno a pritom veoma graciozno. Mislim da mi se najviše sviđa ova lepršava haljinica, baš mi je nekako simpatična.

Karlie Kloss

Embed from Getty Images

Mislim da je ovo jedan jako zanimljiv outfit, jedna potpuno neobična kombinacija. Ako ste čitali moje prethodne blogove ovakvog tipa, već ste mogli da pretpostavite da će se nešto ovakvog tipa naći na listi. Takođe, cipele mi se jako dopadaju, a Karlie izgleda potpuno očaravajuće u ovoj kombinaciji.

Pročitajte još  „God Is A Woman“, deset minuta Jennifer Lopez, Shawn Mendes... Ovo su najbolji nastupi na MTV VMA!

SZA

Embed from Getty Images

Iskreno, mislim da je ovo jedna od najslađih haljina koje sam ikada videla! Potpuno je nekako ‘cute’, ova bledoroza boja je toliko preslatka da nemam reči. Sve u svemu, jedan odličan outfit od SZA.

Madison Beer

Embed from Getty Images

Jedna kombinacija koja je u potpunosti elegantna, a pritom zaista predivna. Mislim da je ovo jedno od Madisoninih najboljih izdanja sa crvenog tepiha, toliko.

Camila Cabello

Embed from Getty Images

Sa sigurnošću mogu da kažem da nikada nisam videla ovako neverovatnu haljinu, i to govorim u najpozitivnijem mogućem smislu. Camila izgleda zaista odlično i sve je super uklopljeno sa modnim dodacima.

Sofia Carson

Embed from Getty Images

Jedna estetična kombinacija od Sofie. Ni sama ne mogu da opišem koliko mi se dopada ova kombinacija. Inače, mislim da se Sofia, između ostalog, nije do sada našla na ovim mojim listama, a ni sama ne znam zašto. Sofia je stvarno predivna i ovo je jedna prelepa kombinacija.

Kylie Jenner

Embed from Getty Images

I naravno, kao i uvek, za kraj jedan outfit koji, po mom mišljenju, potpuno rastura i dominira. Kylie je ovom kombinacijom ostavila zaista dobar i jak utisak. Cipele su predivno uklopljene u ceo styling, a sve zajedno čini jedan perfektan outfit, koji po mom mišljenju, zasluženo zauzima prvo mesto na ovoj listi.

Pročitajte još  Nije bila na MTV VMA, ali se o njoj pričalo: Gde je i šta radi Taylor Swift i zašto nije dobila nijednu nagradu?

I to bi bilo to što se tiče mog 20. bloga, nadam se da vam se dopao. Nadam se da vam je bilo zanimljivo da ga čitate i očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Slobodno napišite koji je vama omiljeni outfit sa ove liste, ali i sa ove dodele nagrada celoukupno, ako se ne nalazi na listi. Puno pozdrava, Sunčica. 😊

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Trijumf Camile, Cardi B, Ari... Pogledajte listu pobednika MTV VMA!

3 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV Video Music Awards 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.