Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Latin AMAs 2018!

Ćaos, ponovo! Sunčica je i tu sam sa svojim 43. blogom. Ovoga puta je to blog o najboljim izdanjima sa crvenog tepiha na ovogodišnjim Latin AMAs. Čini se kao da je prošla čitava večnost otkako sam prethodni put napisala blog koji je ovakvog tipa, tako da mi je drago da je konačno i ovakav došao na red. Uskoro će biti još jedan bar ovakvog tipa, no o tome neki drugi put. Kao i uvek, krećem blog sa nekoliko uvodnih reči a potom i sa samom temom.

Kao i uvek kada su ovakvi blogovi u pitanju, naglašavam da nisam apsolutno nikakav stručnjak za modu i da je ovo samo moje lično mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete. Nisam ređala ovu listu ni po kakvom redosledu, ali sam svoj omiljeni outfit ostavila za kraj ovog bloga. Ne želim više da dužim sa ovim uvodnim delom, hajde konačno da krenemo sa samom temom ovog bloga!

Claudia Vergara

Jedna, po mom mišljenju, sasvim simpatična i interesantna kombinacija. Cipele su stvarno neobične, ali mislim da sve zajedno čini jednu stvarno preslatku kombinaciju i da Claudia izgleda divno.

Lele Pons

Lele izgleda stvarno predivno. Mislim da je ova haljina stvarno super i da je sve zajedno veoma lepo uklopljeno. Takođe moram da naglasim da mi se posebno dopada njena frizura. Jednostavna je, a pritom izgleda extra.

Pročitajte još  Messi bacio Tini u depresiju: Kako će danas proći Jorge i Karol?

Emeraude Toubia

Nisam sigurna da li se Emeraude već pojavljivala na ovakvim mojim listama, ali u svakom slučaju moram priznati da Eme stvarno ima stila. Ova kombinacija je, po mom mišljenju, baš zanimljiva a pritom prelepa.

Tini

Mislim da je totalno očigledno bilo da će se Tini naći na ovoj listi, ali za njen outfit imam samo reči hvale, zaista. Baš nekako elegantno, ali i ležerno. Takođe, ove cipele su nešto skroz fenomenalno. Baš je super sve, stvarno.

Becky G

I naravno, za kraj ovog bloga, moj najdraži outfit sa ove dodele nagrada. Ovoga puta, to mesto zauzima Becky G. Ne mogu rečima opisati koliko me je oduševila svojom kombinacijom. Sve izgleda i uklopljeno je stvarno savršeno. Nemam apsolutno nikakvu zamerku. Becky stvarno sija ovde. Nemam reči. Perfektno!

I to bi bilo sve što se tiče mog 43. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno da ga čitate. Koje su vaše omiljene kombinacije sa ove dodele (može, naravno, i van moje liste)? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica. 😊

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Tini, Nick Jonas, Why Don't We pozajmljuju glasove u novom animiranom filmu!

7 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Latin AMAs 2018!

  1. Po meni je Lele najbolja, a ne daju joj previše pažnje! Ona ima dvije pjesme, dok recimo Tini ima čitav solo album i tri iz serije a obje su nastupale. I naravno Tini je hvaljena….

  2. Lele mi je najljepša, ostale su mi nekako prosječne. Isto tako mislim da mediji kao i ostali ljudi ne daju dovoljno pažnje Lele, smatraju je nekom budalom koja snima videe, iako je ona mnogo više od toga. Talentovana je, prelijepa i defintivno ne zaslužuje toliko hejtovanja, kao i to da zaslužuje da se u medijima piše više o ovoj latino plavoj djevojci 😉❤.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.