Stigla potvrda: Sabrina Carpenter dobila ulogu u “Soy Luni”!

csqpgjoweaene_u

Kad je Sabrina Carpenter objavila da je u Argentini i da je tu došla nešto da snimi, mnogima je prva asocijacija bila upravo serija “Soy Luna” a sad je i sama Karol Sevilla potvrdila da je to istina!

Njih dve možemo videti na samom snimanju a dok Karol pravi blesavi duck face, Sabrina iz nekog razloga deluje veoma ozbiljno! Potvrda da se njih dve nisu srele samo da bi ćaskale dala je Karol poručivši, “Svidelo mi se da radim sa tobom”.

Šta sve ovo znači onda? Sabrinu ćemo sigurno gledati u narednoj sezoni “Soy Lune” a za očekivati je da se ona verovatno pojavi u samoj jednoj epizodi gde će otpevati neku od pesama sa svog novog albuma. Ovo možda i znači da Sabrina nije snimala spot sa Martinom Stoessel (koja je u Los Anđelesu) kako se fandom nadao mada ko zna – možda je on urađen pre nego što je Sab otišla za Argentinu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #159 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

8 thoughts on “Stigla potvrda: Sabrina Carpenter dobila ulogu u “Soy Luni”!

  1. Kad bi mene pitali da li želim ulogu u Soy Luni ne bi pristala ni da mi ponude 1000 eura…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.