Šta to Ariana Grande sad krije od nas?

Ariana Grande nastavlja naporno da radi! Mlada zvezda u sredu je najavila da će predstaviti remiks pesme “34+35”, na kojoj će joj se pridružiti još dva izvođača. Sve je bilo još interesantnije jer ona nije želela da otkrije ko će joj praviti društvo na ovom projektu!

Sve je počelo kad je Ari objavila video u trajanju od 16 sekundi gde vidimo Arinu siluetu, uz dve tad nepoznate individue! I pored toga što je bilo teško nešto zaključiti, arianatori već imaju svoje ideje i mislili su da nanjušili o kome se radi! Mnogi su pomislili da je jedna od osoba Doja Cat, pogotovu jer je ona pevala deo pesme u svom nedavnom Instagram Liveu.

Naravno, mnogi su odmah spominjali i Nicki Minaj, sa kojom jer Ari već sarađivala bezbroj puta! Nicki se doduše povukla iz javnosti na neko vreme s obzirom na želju da stvara porodicu, ali mnogi su se pitali može li ona da odbije svoju slavnu drugaricu! Još jedna pretpostavka odnosila se na to da je u pitanju duo Chloe x Halle, prenosi Billboard. Oni se spominju jer su nedavno pričali o svojim omiljenim pesmama sa albuma “positions”, gde su istakli da im se baš “34+35 najviše dopada”.

Ipak, kako se na kraju ispostavilo, misteriozne ličnosti su Meghan Thee Stallion i Doja Cat, pa kad sad mnogi arianatori kažu da nisu iznenađeni, zaista im verujemo!

Pročitajte još  Andrein blog: Top 4 kombinacije Ariane Grande!

Dok čekamo još vesti, mi za arianatore spremamo nešto lepo ove nedelje! Sudeći po vašim glasovima na našoj Instagram anketi, želite da vam za vikend delimo parfem Ariane Grande “Cloud” a uskoro će biti i albuma, među kojima su i neki njeni! Lepo je biti arianator ovih dana, a mi smo srećni što ćemo neke od vas uspeti da obradujemo u ove hladne dane.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Šta to Ariana Grande sad krije od nas?

  1. Ta dva izvodjaca su Doja Cat i Megam Tree Stalon (izvinjavam se ako sam lose napisala njeno ime)

  2. NA KOJI NAČIN MOŽEMO DA OSVOJIMO PARFEM ARIANE GRANDE <CLOUD<
    UNAPRED HVALA,

    TEODORA I ANDJELA MEDIĆ
    NOVI BEOGRAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.