Fandom u transu: Ari objavila 45 sekundi nove pesme!

Ariana Grande se ne šali! Pevačica je ovih dana u studiju, a tamo već naporno radi na pesmama za svoj peti album! Da stvari idu kako treba, pokazuje nam i to što je ona objavila čak 45 sekundi iz nove pesme!

Ari dominira svojim glasom u ovoj klasičnoj pop pesmi kakva joj nekako najviše leži, a klip je za kratko vreme videlo više od milion ljudi! Fandom je brzo shvatio i stihove u kojima Ari peva da zna da sa njom nije sve u redu, ali da želi da skriva pravu sebe, da je opsesivna i da voli intenzivno. U refrenu ona kaže, “Mogu da tražim mnogo, teško mi je udovoljiti, ali znam da je to dobar osećaj.”

Ovo naravno ne znači da slušamo gotovu verziju pesme, pa čak ni da će je Ari objaviti, jer se za potrebe svakog albuma napravi mnogo više pesama nego što na njemu ima mesta. Ipak, moramo biti srećni što Ari ponovo radi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato je najtraženija ličnost godine!

6 thoughts on “Fandom u transu: Ari objavila 45 sekundi nove pesme!

  1. 💖💞💕😍🎇🎆🎉🎊🤩💕💞💖🎇🎆😍🎉🎊🎈🤩🤩🤩🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.