Boginja: Swiftie iz Hrvatske u petak bio gost Taylor Swift na preslušavanju albuma “Reputation”!!!

Taylor Swift pomera sve granice kad je u pitanju njen veliki fandom a u petak je to učinila još jednom, napravivši veliku stvar za hrvatske Swiftieje ali i čitav naš region!

Tay je mesecima “špijunirala” profile svojih Swiftieja na društvenim mrežama a momak iz Hrvatske po imenu Romano joj se jako dopao pa je bio pozvan na tajno preslušavanje albuma “Reputation” ovog petka, 13. oktobra! Romano ima mali profil o Tay na Twitteru pa je sve ovo samo dokaz da pevačica ne vodi računa o brojkama već koliko je neko zaista iskreno voli, što je pronašla u ovom momku!

Romano je tako danas oko ponoći tvitovao magične reči, “Ljudi, sreo sam Taylor Swift. Uspeo sam. Ona zna moje ime, njena familija zna moje ime. Taylor je rekla da je prisutno 13 zemalja a kad je spomenula Hrvatsku, pogledala me je i rekla, ‘Da Romano’. Rekla je da nas je sama izabrala. Kad sam dolazio ona se prodrala ‘Romano!’ i pošla je da me zagrli. Pričala je mami i tati o meni, dečaku iz Hrvatske. Toliko je čista.”

On ističe i da je ovo najbolji album Tay i da će to svima biti potpuno jasno. “Nijedan album mu nije blizu. On zaista priča priču. Niste spremni za ovo”, kaže Romano između ostalog. “Ona je toliko srećna, pričala nam je priču o svakoj pesmi i sve vreme je imala osmeh na licu.” Romano je kao suvenire između ostalog dobio i čak 29 trzalica sa likom Tay. Ipak, mnogo veći “suvenir” su sećanja – ovakve stvari nikad ne zaboravljavate i tu su da vam poprave svaki težak dan! Romano, hvala što si svakom Swiftieju na ovim prostorima dao novu nadu!

Pročitajte još  Čudna priča medija: Taylor stalno plače, Swiftieji odlaze!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Boginja: Swiftie iz Hrvatske u petak bio gost Taylor Swift na preslušavanju albuma “Reputation”!!!

  1. Blago njemu,bas je pravi srecnik,a Tay odusevljava svakim danom ,svaka joj cast!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.