Ne prestaje da oduševljava: Taylor Swift pozvala Swiftieje na tajnu žurku u Engleskoj, zajedno slušali „Reputation“!

Do sada smo mislili da je Taylor zvezda koja je sa svojim fandomom najviše povezana preko Tumblra, ali njeni trenutni potezi pokazuju da ona praktično uhodi svoje verne Swiftieje na svim društvenim mrežama i traži novi način da ih usreći!

S obzirom da znamo da je 13 Taylorin omiljeni broj, svi smo pretpostavljali da će Tay nešto spremiti ovog petka i nismo pogrešili – ona je lično odabrala čak 100 Swiftieja koji su na društvenim mrežama bili aktivno uz svoju ljubimicu i dobili su priliku da poslušaju njen dugoočekivani šesti album „Reputation“! Ove žurke su uvek tajne kada je Tay u pitanju i uvek je ona ta koja bira ko će se pojaviti na njima – fanovi koji su došli su joj bili sasvim poznati i znala je njihova imena!

Naravno, odabrani Swiftieji su van sebe od sreće i nisu mogli da poveruju da je Taylor bila na njihovim Twitter i Instagram nalozima skoro godinu dana i „uhodila“ ih toliko da je zapamtila njihova imena! Oni svakako ne smeju da otkriju detalje o albumu ali po Instagramu se širi informacija da postoji jedna pesma uz koju su zaplakali svi koji su se našli tamo, a kako Swiftieji tvrde, Taylor je rekla „Znam koliko volite ovakve moje pesme i zato sam je napisala za vas“. Album takođe opisuju kao oštar, buran ali vrhunskog kvaliteta – ne možemo da dočekamo da čujemo ovo spektakularno izdanje za koje se tvrdi da je bolje čak i od albuma „Red“ za koji su Swiftieji uvek bili najviše vezani!

SHES DOING SECRET SESSIONS AGAIN

Објава коју дели sam (@taylorscatears) дана

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Radio Disney Music Awards: Selena pevačica godine, Harmonizeri najbolji fandom!

5 thoughts on “Ne prestaje da oduševljava: Taylor Swift pozvala Swiftieje na tajnu žurku u Engleskoj, zajedno slušali „Reputation“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.