Šta je potrebno za Biebsov koncertu u Beogradu? Situacija je sad prilično jasna!

12818870_1693378904281220_1503396694_n

Najčešće pitanje koje dobijamo prethodnih meseci jeste kakve su šanse da Justin Bieber osim Hrvatske u narednom periodu održi koncert i u Beogradu? Situacija nam se čini prilično jasnom a definitivan odgovor dobićemo baš 9. novembra!

Upravo tog dana Biebs će izaći na scenu u Zagrebu a čitav region posmatraće šta se tamo dešava, odnosno pre svega koliko je publike došlo. Nema nikakve sumnje da je organizator preuzeo veliki rizik na sebe jer je Biebs neverovatno skup. U prevodu, to znači da je potrebno da se prodaju skoro sve ulaznice (makar 15.000!) kako bi ovaj nastup bio isplativ. Ukoliko se to zaista desi, time će biti opovrgnuto ustaljeno mišljenje da ne samo Jus ne može da napuni arenu već i da generalno mlada publika nema novca pa da uspeh bilo koje mlade zvezde nije moguć.

March 20: fan taken video of Justin performing in Los Angles, California #purposetour #PurposeWorldTour #justinbieber

A video posted by Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker) on

Naš prijatelj organizator upravo smatra da je ovo veliki rizik i da je potpuno neizvesno kako će se čitava stvar završiti. Ipak, ako se ispostavi da je interesovanje ogromno, to će značiti da će i on ali i neki drugi organizatori iz regiona naredni put biti itekako zainteresovani da ga vide u Beogradu. Nažalost, ni sad kad su karte u prodaji već nekoliko meseci, nemoguće je utvrditi šta se dešava jer se organizator iz Zagreba već odavno ne oglašava. To je prilično čudno, jer i da se karte prodaju dobro i da se prodaju loše, bolje bi bilo da novim informacijama dodatno zainteresuju publiku.

March 20: fan taken video of Justin performing in Los Angles, California #purposetour #PurposeWorldTour #justinbieber

A video posted by Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker) on

Na kraju, šta će se desiti ako ovaj koncert propadne? Činjenica je da za Beliebere iz Srbije to praktično znači da svog idola neće videti u Beogradu ni na sledećoj turneji a nama će napraviti problem u dovođenju drugih zvezda čak i ako znamo da su one dosta jeftinije. Od ranije znate kako pokušavamo da u saradnji s organizatorom dovedemo Selenu Gomez ili Arianu Grande a neka od njih gostovala bi u Beogradu baš negde u vreme kad je Jus u Zagrebu. Zato, čini se da će predstojeća jesen odrediti dalju sudbinu dolazaka zvezda na naše prostore.

Pročitajte još  Uživanje: Prve fotke sa Seleninog odmora u Meksiku, Jus joj piše čežnjive poruke?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

7 thoughts on “Šta je potrebno za Biebsov koncertu u Beogradu? Situacija je sad prilično jasna!

    1. Vodi računa da smo napisali kako bi koncert u Beogradu bio tek na sledećoj turneji, tako da taj ples nije bitan.

  1. Ja mislim da bi dosta vise doslo u Beograd jer vecina beliebera iz CG I SRB ne moze da ide jer je u Zagrebu. Ja sam bila spremna da odustanem I od maturske exkurzije I mature I da sama finansiram sve ali jednostavno mi nisu dali… ??

    1. Organizator se ne oglašava mesecima niti daju izjave medijima. Naša prognoza je da karata sigurno ima još podosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.