Spektakl u ponedeljak: Jessie Ware održaće koncert za pamćenje na Kalemegdanu!

U ponedeljak, 27. avgusta, još jedna velika i talentovana britanska zvezda posetiće Beograd – Jessie Ware!

Naime, Jessie će srpsku publiku dočekati u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, dok će intro svirati popularni DJ Marko Milosavljević, koji je svoje nastupe već imao širom sveta. Beograd je deo Jessieine letnje turneje, tokom koje promoviše svoj album „Glasshouse“ koji je već postigao veliki uspeh, a Jessie je jako važan i do sada njen favorit od svih albuma koje je objavila.

Mi znamo Jessie po hitovima poput „Wildest Moments“, a ako volite mešavinu popa i soula, sigurno ste čuli za nju – karte možete nabaviti preko Eventima i Gigs Tixa po ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu! Idete li na koncert?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sjajno iznenađenje: Jessie Ware peva u Beogradu 27. avgusta!

One thought on “Spektakl u ponedeljak: Jessie Ware održaće koncert za pamćenje na Kalemegdanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.