Razočarana je: Prijatelji brinu za Cheryl otkad nije sa Liamom Payneom!Nikom nije lako kada vidi da se čovek u kog ste godinama bili zaljubljeni i s kojim imate dete već zabavlja sa drugima i da živi život punim plućima.

Izvori kažu da Cheryl nije krenula stopama Liama Paynea, koji neprestano izlazi sa devojkama poput Maye Henry i manekenke Cairo Dwek, već da ona veći deo vremena provodi kod kuće i stara se o Bearu, a to sekira njene bliske prijatelje. „Cherylino društvo kaže da se ona oseća kao da Liam uživa kao singl momak dok ona brine o Bearu i oseća se kao da ju je izdao“ kaže izvor, dodajući da se Cheryl vratila i poslu, i to kao novi sudija šoua Simona Cowella, „The Greatest Dancer“.

„Prijatelji se plaše da će Cheryl boleti da viđa Liama kako se zabavlja sa toliko žena – Maya Henry je i jako slična njoj, tako da će možda to najteže i poneti“ objašnjava izvor. Snoop Dogg otišao je sa ovim toliko daleko, da je Liamu ponudio da ga on lično vodi po klubovima u kom bi se družio sa ženama da preboli Cheryl! „Snoopovi komentari su za Cheryl iritantni i smatra da je ponižavajuće da neko to radi“ kaže insajder za magazin Closer.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #149 - Glasajte za sve svoje omiljene pesme, jednom dnevno!

5 thoughts on “Razočarana je: Prijatelji brinu za Cheryl otkad nije sa Liamom Payneom!

  1. ali nzm sta se desava ona nije obrisala ig postove sa Liamom, mislim da mu je i lajkla neke objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.