Povratak posle tajne borbe sa teškom bolesti: Jessie J ima novi spot!

Dve godine niko ništa nije čuo o Jessie J koja je svojevremeno održala i koncert u Beogradu a pevačica se sad vraća singlovima sa novog albuma R.O.S.E. od kojih je najaktuelniji onaj za pesmu “Think About That”.

U ovoj pesmi Jessie se obraća osobi koja ju je izdala i iskoristila njenu slavu da se obogati. “Rekla sam svom producentu da nemam inspiraciju da pišem pesmu a on je rekao OK a pre nego što je izašao napolje, pustio je ritam za ‘Think About That’. Meni su odmah u glavu došli stihovi pa kad se on vratio za 15 minuta, pesma je bila napisana! Smejući se mi je rekao ‘Vidiš?” priča ona.

Jessie J kaže i da je bila daleko do scene zbog teške bolesti. “Bila mi je dijagnostikovana bolest sa kojom sam morala da se suočim kao žena a o tome još uvek nisam spremna da pričam”, otkriva ona za Daily Star. Pevačica je ranije pričala da je imala problema sa srcem i da je sa 18 godina imala srčani udar koji je jedva preživela. Nadajmo se da je Jessie sad u redu!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta radi Jessie J? Izgleda fenomenalno i mašta da postane mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.