Šokantna priča Charlieja Putha: Bio sam u vezi sa Selenom, iskoristila me je!

Nikad do kraja nismo saznali da su Charlie Puth i Selena Gomez ikad bili u vezi ali mladi pevač je sad o tome progovorio za novo izdanje časopisa Billboard gde je potvrdio da se nešto zaista dešavalo.

Kako Charlie kaže, u vreme kad su snimali svoj megahit “We Don’t Talk Anymore”, Sel i on su započeli romansu koja je prekinuta kad je on shvatio o čemu se radi. “To je bio vrlo poseban momenat u mom životu, shvatio sam da je ona htela da bude uz mene da bi privukla pažnju nekog drugog”, kaže on. “Kad sam shvatio šta se dešava, raskinuli smo. Možda sam i ja uradio nešto što nisam smeo i možda me je ona pitala koliko to dugo traje.”

Charlie je praktično potvrdio da pesme “How Long” i “Attention” govore upravo o lošim iskustvima sa Selenom. “Neću otvoreno da pričam o tome ali pesme mogu da zvuče realno samo ako se nešto zaista dešavalo. Sve iz pesme se desilo. To me je zaista uništilo. Da kažem to najblaže moguće: Nije da sam je samo ja interesovao.” Charlie ipak kaže da je uživao radeći sa Sel. “Ona budi tako lepe emocije u toj pesmi, bilo je zadovoljstvo raditi sa njom. Zato još uvek volim da pevam tu pesmu iako je došla u mračnom momentu mog života.”

Pročitajte još  Julia Michaels: Selena i ja se slažemo u pisanju jer smo obe imale grozne bivše!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Šokantna priča Charlieja Putha: Bio sam u vezi sa Selenom, iskoristila me je!

    1. A zasto kad kog nektko nesto rekne a da nije pohvala za Selenu vi morate odmah tu osobu ponizavat i vrijedati kad ne znate istinu (Mnoge slavne osobe to rade pa sto onda)svi smo ljudi i grijesimo

  1. Možda on malo pretjeruje ili je nešto pogrešno shvatio, ne vjerujem da bi Sel nekoga iskorištavala.

  2. Koliko kod ne zelela da hejtam Selenu, ovo zvuci istinito. Njen tim je to vec i uradio sa Justinom….

  3. zasto ne verujete?Sta je bilo sa the weekndom i njega je iskoristila,cim sejustin pojavio odmah je o#$%^&*( weeknda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.