“Romantična” Meghan Trainor: Povraćala sam po vereniku nakon što me je zaprosio!

Meghan Trainor je uoči Božića dobila verenički prsten od svog dečka Daryla Sabare ali proslava koja je usledila narednog dana nije prošla nimalo uobičajeno, najblaže rečeno!

“Ovo je baš odvratna priča”, rekla je Meghan gostujući u jednom TV šou u sredu. “Ovih dana se i on i ja dosta zdravo hranimo ali kad smo bili u hotelu, jeli smo ono što je tamo bilo ponuđeno. Taman kad smo kolima krenuli kući, shvatila sam da sam dobila trovanje hranom. I tako, moj verenik vozi a ja odjednom krećem da povraćam po njemu. Izvinila sam se a on mi je rekao ‘Ma mogao bih da te poljubim i takvu!'”

Kako Meghan kaže, Daryl se zaista nagnuo ka njoj. “Stali smo i imali smo momenat. Stvarno me je poljubio takvu!”, ističe ona. “Upoznala sam ga dve godine pre nego što smo otišli na prvi sastanak. Nikad nisam toliko poludela za nekim”, završava pevačica.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Meghan Trainor

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel, Demi, Tay, Zendaya... Ovo su najlepše zvezde sa iHeartRadio Music Awardsa!

One thought on ““Romantična” Meghan Trainor: Povraćala sam po vereniku nakon što me je zaprosio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.