Za dlaku: Lana Del Rey ima najprodavaniji album u Americi!

Biti prvi na američkoj top listi je san svakog muzičara na svetu a Lani Del Rey to je po drugi put pošlo za rukom kad je reč o albumima, s obzirom da je “Lust for Life” pobedio svu konkurenciju!

Za nedelju dana ovaj album je prodat u 107.000 primeraka čime je bukvalno za samo 1000 primeraka pobedila album Tylera, The Creatora. Lana nastavlja u cik-cak ritmu s obzirom da je njen prvi album “Born to Die” stigao do mesta broj 2, “Ultraviolence” je bio prvi a “Honeymoon” ponovo drugi. Lana je imala još jedan uspeh u toku karijere, s obzirom da je i sa mini albumom “Paradise” bila deseta.

Lana je trenutno prva i u Britaniji pa tako vlada na dva najveća muzičarka tržišta na svetu! Nažalost po nju, singlovi sa “Lust for Life” ne prolaze tako dobro – tri dosadašnja nisu uspela da uđu ni među 40 što je prilično iznenađenje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lana Del Rey ima novi singl toliko dugog imena da ga nismo stavili u ovaj naslov!

3 thoughts on “Za dlaku: Lana Del Rey ima najprodavaniji album u Americi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.