Simon Cowell tvrdi: 1D ne mora ponovo da se okupi!

One Direction Celebrates 1D Day with Global Fan Event Broadcast from YouTube Space LA

Legendarni producent konačno dao izjavu vezanu za najavljenu pauzu bojbenda!

U intervjuu koji je dao na pres konfrenciji šoua X Factor, Simon Cowell osvrnuo se i na vest koja je ovih dana izazvala pravu buru u medijima: “Znao sam već mesecima da žele da odu na pauzu. Ipak, momci nisu objavili zvaničan raspad benda jer mislim da nisu sasvim sigurni kakav sledeći potez žele da povuku – osim što trenutno nameravaju da se neko vreme odmore od svega.”

A osim što je najavio i mogućnost raspada One Directiona, Simon je objasnio da su momci u poslednjih pet godina imali “iscrpljujući” radni raspored, primećujući da bi “definitivno sagoreli da su nastavili ovim tempom.”

1132467-47920I39729

Međutim, Cowell nije saopštio tačan datum završetka najavljene pauze, te objašnjava: “Ne verujem da s tim u vezi imaju neki unapred zacrtan plan. Jedino su svesni toga da će, nakon što se ponovo okupe, i dalje imati ogromnu podršku fanova. Ubeđen sam da će i posle pauze ljudi rado posećivati njihove koncerte,” izjavio je na kraju.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kriju se: Liam Payne na dejtu sa 23 godine starijom manekenkom!

3 thoughts on “Simon Cowell tvrdi: 1D ne mora ponovo da se okupi!

  1. Moraju da se odmore! Louis je OBEČAO da se neće raspasti . I samo kad su imali pauzu od 10 dana do sljedećeg koncerta dečki su napisali da im je falila pozornica , fanovi i nastupanje . <33

  2. Ja nigde ne vidim gde je on rekao da ne moraju da se ponovo okupe,već da će se ponovo okupiti iako se neće raspasti hah

  3. šta god tabloidi pisali ja neću verovati,sada verujem samo momcima koji su lepo rekli da će se vratiti i da ne idu nikud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.