Shawn Mendes: Obožavao sam „Wizards Of Waverly Place“, nemojte da kažete Seleni!

Shawn Mendes je jako stidljiv dečko! On je i inače neko ko je skroman u svojim intervjuima, a na turneji je već postala rutina da odgovara na razna pitanja fanova u Q&A sekciji, a da li ste do sada znali koja je Shawnova omiljena serija iz detinjstva? Možda je to nešto što imate zajedničko sa njim, jer je njegova omiljena serija „Wizards Of Waverly Place“!

Shawn je na jednoj od Q&A sekcija pre koncerta upitan koju seriju je najviše voleo kao tinejdžer, a on je kao iz topa odgovorio: „’Wizards Of Waverly Place’! Ali nemojte da kažete Seleni“ rekao je Shawn, verovatno malo postiđen zbog ovog komplimenta Seleni, ali mi zaista ne mislimo da bi bilo loše kad bi Sel čula za ovo!

Nekima je čudno što je Shawnova omiljena serija tada bila Selenina serija jer razlika među njima nije velika, ali treba uzeti u obzir da je Sel starija od njega šest godina, i da je ovu seriju snimala kao klinka, još kada je imala 15 godina!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Konačno: Selena predstavila prvu kampanju za Coach, izgleda božanstveno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.