Slomio leđa: Jeffree Star u bolnici posle teške saobraćajne nesreće!

Jeffree Star nedavno se preselio u novu kuću, a upravo u blizini nje doživeo je strahovitu saobraćajnu nesreću! On je bio u tolikom lošem stanju da je prebačen u bolnicu gde se i dalje nalazi. Nakon što se nekoliko dana nagađalo da se incident zaista i desio, Jeffree je u petak to i potvrdio, rekavši da je sa njim bio i njegov najbolji prijatelj, Daniel Lucas, a koji je takođe u bolnici.

“Pre nekoliko sati Jefreeju i Danielu se teška saobraćajna nesreća, a kola su nam se prevrnula tri puta nakon što smo naleteli na led”, tvitovao je neko sa njegovog profila, jer Jeffree nije u stanju za tako nešto. “Mi ćemo vam slati sveže informacije kad nam ih doktori pruže. Obojica su srećni što su uopšte živi.” Uz tvit se nalazi i slika koju vidite, a gde vidimo njih dvojicu kako se drže za ruke.

Kako je saopštila policija, čitava stvar desila oko 8:30 po lokalnom vremenu, a rečeno je i da je Jeffree bio taj koji je vozio. Nakon prelaska preko leda, on je ostao bez kontrole, sleteo sa puta, a vozilo je krenulo da se prevrće. Kako se navodi, oba momka su nosila pojaseve, a za sad nije ispitano da li su bili drogirani ili u alkoholisanom stanju, prenosi E! News.

Ipak, čini se samo da je Jeffree bio izuzetno neoprezan, možda ne očekujući pojavu leda u ovo doba godine. Termin koji je iskorišćen zapravo je “black ice”, što bi u bukvalnom prevodu na naš jezik bilo “crni led”. To je u stvari vrlo tanak sloj potpuno providnog leda kojeg je teško uočiti, a svoj naziv dobio je zbog toga što se ispod njega jasno vidi crni asfalt.

Pročitajte još  Sumanuto: Torbice Stormi Webster skuplje od nečije životne zarade!

Jeffree se kasnije ponovo obratio javnosti, a nažalost, potvrdio je da je prošao veoma loše i da je srećan što je uopšte živ. “Trpim neviđene bolove jer mi je deo leđa slomljen a imam i frakture kičme.” Kako je on dodao, njega teši to što su mu lekari rekli da će se on u potpunosti oporaviti, iako će mu za to biti potrebno više meseci. Sa druge strane, Daniel ima takođe veoma opasne interne povrede, a stvari su još gore jer je on tri puta preživeo rak koštane srži. Brz oporavak želimo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/Jeffree Star

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.