Zabuna sa Katy Perry: Taylor Swift predstavila spot za “End Game”!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
23
Views:
217

Nije preterano reći da su mnogi očekivali spot za “End Game” da bismo dobili razrešenje misterije vezane za navodno učešće Katy Perry u njemu. Nažalost, od toga nema ništa ali makar znamo kako je došlo do zabune.

Naime, tokom snimanja spota u Majamiju, paparaci su zabeležili kadrove sa snimanja videa na jednoj jahti a tamo se mogla uočiti i jedna devojka koja jako podseća na Katy Perry. Pojedini mediji su prenosili da je to zaista ona i da će ovo biti senzacionalana način da se svetu pokaže da među njima više nema neprijateljstava. Međutim, u prvih pola minuta spota u par kadrova možemo videti misterioznu devojku izbliza ali je jasno da nije u pitanju!

I uz to razočarenje, spot je i dalje fantastičan s obzirom da je sniman u Majamiju, Tokiju i Londonu a u njemu se pojavljuju i Ed Sheeran i Future. Naravno, tu je i puno vizuelnih simbola – zmije su na sve strane a u jednom momentu vidimo Taylor kako igra “zmijice” na svom telefonu!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

10 thoughts on “Zabuna sa Katy Perry: Taylor Swift predstavila spot za “End Game”!

  1. Narucio sam album Dengerous woman standard edition jos pre 2-3 nedelje i jos nije stigao

  2. Jebli još netko primjetioonu crnu mačku koja samo stoji u dvorani? Zna li itko šta to znči, znm da to nije njena, njena je bjelo-crna???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.