“Da li je on muškarac?”: Grčka voditeljka komentarisala 100 najlepših muških lica u 2018. godini, uputila uvredljive komentare članovima BTS-a, EXO i Wanna One!

Kompanija TC Cander i The Independent Critics svake godine sastavljaju godišnje liste 100 najlepših muških i ženskih lica, gde je naša jutjuberka i model Marija Žeželj zauzla visoku 63. poziciju daleko ispred mnogih megazvezda širom sveta, komentari na mušku listu nisu bili ni malo prijatni na račun članova k-pop grupa! Naime, voditeljka jedne grčke TV emisije je zajedno sa svojim gostima komentarisala listu “The 100 Most Handsome Faces of 2018” i uputila je ni malo lepe komentare članovima grupa BTS, EXO i Wanna One koji su zauzeli visoka mesta na ovoj listi.

U grčkoj emisiji “Eutixeite” voditeljka Katerina Kainourgiou je zajedno sa svojim gostima u emisiji komentarisala muški deo liste, gde su svi u stdiju bili poprilično iznenađeni visokim plasmanima momcima iz k-pop grupa, ali su pritom i u neznanju uputili neke uvredljive komentare koji nisu prošli nezapaženo od strane k-pop fanova. Na listi su se našli Sehun koji je zauzeo 15. mesto, Kang Daniel (11. mesto), V (5. mesto) i Jungkook na poziciji broj 2, pa su u popriličnom iznenađenju dobili komentare poput: “On je Kinez”, “Da li je on muškarac” ili “Ne mogu da verujem da ima žena koje su glasale za njega na mestu broj pet, ma daj.”

Nakon gledanja emisije, fanovi su uputili komentare kako taj šou promoviše rasizam i ksenofobiju, kao i da su im uputili komentar da su ružni. Fanovi k-pop grupa su još jednom pokazali svoju snagu, jer se nakon svega Katerina javno izvinila zbog “humorističkih komentara”. “Dobijam užasne i preteće komentare i poruke na društvenim mrežama i zaista mislim da to nije potrebno. Želim da se izvinim svima koji su se osetili uvređeno od strane naših humorističkih komentara u jučerašnjoj emisiji i fanovima Kang Daniela (Wanna One), Sehun (EXO) i čkanovima BTS-a V i Jungkooku. U ponedeljak ćemo iskazati poštovanje prema njihovoj umetničkoj strani. Hvala unapred,” napisala je Katerine na svom Instagram Storyju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Stigla potvrda: BTS su zaista promenili značenje naziva svog benda!

7 thoughts on ““Da li je on muškarac?”: Grčka voditeljka komentarisala 100 najlepših muških lica u 2018. godini, uputila uvredljive komentare članovima BTS-a, EXO i Wanna One!

  1. Zar nisu Grci bili ti što su ukrali pjesmu od BTS-a i dali je Aci Lukasu?

  2. AHahHAHa,meni oni za mene nisu pravi muskarci..Kakvo mesto broj 2.HAahha.

  3. Ljudi su ljubomorni i nakompleksirane zbog članova BTS, i da oni su lijepi. Jungkook-2,V-5,Jimin-25,Suga-67…. Ima još nmg da se sjetim ali nema potrebe prozivati ih i da ova voditeljka nema prava glasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.