Ponos fandoma: Selena Gomez izabrana među najpristojnije ljude na planeti!

Nažalost, živimo u vremenu kad se čini da samo prostačko i vulgarno ponašanje donosi slavu – pogledajte samo krajnje čudne likove koji dominiraju našim televizijama a koje ćemo na Famozi ignorisati do besvesti, bez obzira koliku pažnju privlače. Ipak, postoje i oni potpuno suprotni primeri poput Selene Gomez a na sreću, ima onih koji to umeju da prepoznaju!

Selenita je tako dobila izuzetno priznanje koje uručuje National League of Junior Cotillions, udruženje koje radi sa mladima kako bi oni znali da se ponašaju na pravi način. Pevačica i glumica je završila na sedmoj poziciji a kako je rečeno, to mesto je zaslužila jer je pravi uzor i primer kako treba odrastati pred kamerama.

Kako navode ljudi koji su organizovali ovu dodelu, oni nemaju nikakve sumnje da Sel predstavlja izuzetno svetao primer, pogotovu jer je ona jedina megazvezda na listi i ijedina koja je i filmska i muzička zvezda. “Ovaj izbor smo napravili na osnovu toga koliko su osobe časne, dostojanstvene i koliko se pristojno ponašaju. Sve ove ličnost imaju sjajan karakter i aplaudiramo im na ono što čini za društvo.” Budimo dobre osobe – pre ili kasnije to će se isplatiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Coach

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jennifer Stone se bori sa opakom bolešću: Selena Gomez me inspiriše da se ne predajem!

10 thoughts on “Ponos fandoma: Selena Gomez izabrana među najpristojnije ljude na planeti!

  1. Čestitam Sel, zaslužila si. 💚Ti si najpristojniji čovjek na svijetu, kao i Tini. Ti stvarno nemaš mane. ☺😉

  2. Može li meni neko da objasni zbog čega je toliko sveta ta Martina Stoesslel?stvarno nema neku slavu,znam je iz "Violeta" serije . Jedino je vi ovde nešto gotivite,cura nema slavu nikakvu j odnosu na ostale zvezde. A da ne pričam za one zvezde koje imaju mnogo više i pevačkog i glumačkog talenta. Ne osuđujem i ne želim da uvrijedim nikoga – svako ima svoj izbor ali uporedite vas sa Selenatorima,Arianatorima,Mendesarmy, a da ni ne pominjem najveće fandome – Beliebere, 1D…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.