Selena Gomez: Da nisam postala glumica već bih imala dvoje dece!

Selena-Gomez1

Mlada zvezda tvrdi da joj je gluma pomogla da pronađe novu životnu perspektivu!

Kao devojčica, proslavila se uogom u seriji Disney kanala “Barni i prijatelji”. Danas Selena Gomez iza sebe ima zapažene role u filmovima “Spring Breakers” i “Rudderless”, a poznata je i kao pevačica izuzetnog glasa, što nam je pokazala hitovima poput numere “Good For You”.

Sel je nedavno izjavila da je slava koja ju je zadesila u vrlo mladom dobu pomogla da postane žena kakva je danas. “Gluma mi je dala novu perspektivu u životu i uticala na razvoj moje ličnosti,” uz osmeh je rekla za nemački magazin Jolie.

Budući da je godinama živela u Teksasu, zvezda priznaje da joj je drago što je svoj nekadašnji dom zamenila svetlima i glamurom Holivuda.

spring-breakers-picture09

“Kad sam bila klinka, definitivno mi se nije sviđalo okruženje u kom sam odrastala. Bila sam frustrirana činjenicom da moji roditelji ne žive zajedno, i nikad nisam mogla videti svetlo na kraju tunela, budući da je moja majka naporno radila da bi mi osigurala bolji život. Plaši me i sama pomisao na to šta sam mogla postati da sam ostala da živim u Teksasu. Sigurna sam da bih do sad već imala dvoje dece,” izjavila je Sel za američko izdanje magazina Glamour.

Srećom, Seleni je pošlo za rukom da ostvari svoje snove i danas je prezadovoljna uspehom koji je postigla. Glumica i pevačica dodaje i da se rado bavi humanitarnim radom upravo da bi pomogla ljudima koji nisu imali toliko sreće u životu kao ona.

Pročitajte još  Neobično: Selenin pas sada ima plavu dlaku!

“To je jednostavno moja dužnost,” zaključila je na kraju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selena Gomez: Da nisam postala glumica već bih imala dvoje dece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.