Selena Gomez stala na sred puta da bi održala lekciju paparacima! (video)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
40311
Views:
607

Selenu Gomez uopšte nije lako iznervirati ali su paparaci prethodne noći prešli sve granice time što su je progananjali na autoputu u Los Anđelesu i time ugrožavali njenu bezbednost!

Sel se prošle noći zaputila u jedan muzički studio kako bi radila na svom novom albumu a čim su je paparaci spazili kako dolazi tamo, okružili su je dok je samo na brzinu pokušavala da dođe do vrata. Scene u kojima se oni nabijaju ispred Sel i ne prestaju da sevaju blicevima su poprilično mučne.

Još gore je bilo kasnije jer kad je Sel krenula ka kući svog dečka Justina Biebera, za njom su u poteru krenuli paparaci koji su joj time ugrožavali bezbednost. Zato ne čudi što je ona u jednom trenutno na sred autoputa stala, izašla iz kola i prišla im da im objasni da je što rade krivično delo i da ugrožavaju živote. Ne znamo da li su je paparaci poslušali ali nadamo se da je bilo tako!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

4 thoughts on “Selena Gomez stala na sred puta da bi održala lekciju paparacima! (video)

  1. Ne razumem zašto paparaci toliko vole da jure slavne i da ih slikaju, oni i sami imaju previše slika!

  2. Nije uredu, mogu možda malo da je slikaju, ali da je smaraju nije uredu. Zar ne mogu malo ostaviti poznate na miru, bar 1 sedmicu?

  3. Stvarno nije u redu ono sto rade,i jos vaznije to je jako opasno (kao sto ste rekli),sve to je moglo lose da se zavrsi.Sel je uradila pravu stvar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.