Izašla je: Vredi li gledati Seleninu seriju “Only Murders in the Building”?

Nova serija Selene Gomez imala je svoju premijeru prethodne noći, a objavljene su već prve tri od ukupno deset epizoda! Ipak, mnogi se pitaju vredi li uložiti vreme u gledanje, odnosno kako se ona snašla u svom prvom povratku na TV ekrane još od Disney dana!

Priča serije vezana je troje komšija iz iste zgrade, Charlesa (Steve Martin), Olivera (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez), a koji skoro da su oduševljeni što su nabasali na ubistvo. Oni zato dane provode razglabajući o tome šta se zapravo desilo, i pokušavajući da reše slučaj. Ipak, ovo nije triler, već pre svega komedija sa elementima trilera i drame.

Kako piše Variety, serija je upravo najbolja u momentima kad sebe ne shvata preozbiljno, već kombinuje smešne i čudne momente. Isto tako, hvali se i hemija glavnih glumaca, odnosno kako se Sel uklopila uz svoje mnogo starije kolege.

Na kraju, zaključak je da ovo odlična serija, i pored toga što su neke zapleti i preokreti pomalo predvidljivi. Ipak, šou se ocenjuje kao pametan, i jedan od onih koji će vam držati pažnju do kraja!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #119 - Glasajte za sve pesme koje volite, svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.